Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából fiúk véleményére lennék kiváncsi, de csajok ti is írhattok! Szőke, világosbarna, sötétbarna, fekete vagy vörös? Melyik hajszín jön be nektek a legjobban? Lent kép.
Mondjuk egy nagyon szép arcú lánynak melyik áll áll a legjobban szerintetek? :) L.17
itt vannak a képek :
nem vagyunk színvakok, tudjuk milyen a vörös, fekete... na de mind1
sötétbarna
A lényeget leírták előttem: egy mediterrán nőnek (barna szem + sötét bőr) nem illik a világos hajszín! Pl nicole szőkén elég viccesen nézne ki, cirkuszba illene.
Arctól függ az hogy kinek mi áll jól. Ha a saját arcodhoz hasonló képet mutatnál sztem meg tudnám mondani h mi áll jól neked :)
nekem hófehér bőröm van és világos kék szemem + világos vörös hajam, de amikor sötétebb vörös voltam az sem volt rossz, szóval szerintem világos bőrhöz is ki lehet próbálni egy sötétebb színt.
a szőke után az lesz a legfeltűnőbb h nem fordulnak meg annyian utánad az utcán sötétebb hajjal de nekem mégis tetszik.
1 nem
2 nem rossz
3 tuti!
4 nem
5 hááát..
Persze az arc és ápoltságfüggő. A hajadnak életerőt kell sugároznia, és lágy nőies esésének kell lennie ha hosszú, akkor szép!
Nekem szokesvoroses hajam van:)
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!