Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyha nagyon zavar a korom?

Figyelt kérdés

Az életkorom miatt mindenki azt hiszi, hogy egy tudatlan kislány vagyok, aki még a saját nevét sem tudja. Megkérdőjelezik az érzéseimet, és akárhányszor arról mesélek, hogy beleszerettem valakibe, kiröhögnek, és elküldenek babázni.

A barátkozásnál is elég nagy hátrány szokott lenni. Lassan már én sem veszem komolyan önmagam.

12/L

2015. ápr. 30. 18:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

ahogy telik az idő ahogy érik a fejed visszanézve fogod a fejed 18 éves de buta voltam 13 évesen

25 évesen de hülye voltam 18-20 évesen

30 éves jó sok hülyeséget csináltam... bár csak megint 20 lehetnék mindent másképp csinálnék

és így tovább

2015. ápr. 30. 19:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj az érzéseiddel, azt érzel amit, és az nem hülyeség. DE azt is vedd figyelembe hogy attól még nem biztos hogy az az "igazi szerelem érzése"
2015. ápr. 30. 19:37
 13/14 anonim ***** válasza:
74%
Ugyan ezt éreztem, de most 19 éves fejjel visszagondolva rájövök, hogy igazuk volt ezeknek az embereknek. :)
2015. ápr. 30. 20:55
 14/14 anonim válasza:
100%
Amikor kkssebb voltam a nővérem volt 13 és volt egy barátja (akivel mellesleg még mindig eggyütt van) és mindig azt mesélte nekem hogy mindenki le "cukizza" a kapcsolatukat meg hogy mindenki azt mondta neki hogy ez egy kis aranyos gyerek barátság és hogy ez neki szarul esik de most hogy én vagyok 13 és ő mondja ezt az szarul esik és simán lehet hogy igazi szerelem mert ők ks együtt vannak már 4 éve szóval legalább eggyett érthetne velem
2015. máj. 1. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!