Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magam alatt vagyok, nincs senkim, szomorú vagyok, nem tudok párkapcsolat nélkül élni. Mit javasoltok nekem? 16/L
Figyelt kérdés
Jártam egy fiúval, másfél hónapig, életemben először voktam kapcsolatban, és 2 hete szakított velem, valami miatt, amit nem fejtenék ki, lényeg hogy nem mindennapi szakítóok, és tiszteletben tartom hogy így döntött. De én azóta teljesen összetörtem. A barátnőim most hogy mi szakítottunk bepasiztak, és mindenki boldog, és tavasz van, és megszoktam hogy szeretve vagyok, minden este boldogan feküdtem le alidni, és most is van olyan aki csapná a szelet, tegnap volt a gimiben egy buli, de azok épp nem tetszenek és én azt hiszem szerelmes vagyok a szerelembe. Nekem nem az exem hiányzik, hanem maga a szerelem. És csak ezen múlik a boldogságom. Hogy találjak valakit? Egyszerűen az az érzésem van, hogy most azonnal kell nekem valaki, aki szeret :(2015. ápr. 30. 15:09
11/17 anonim válasza:
Sziaa:) Nagyon sajnálom, ami veled történt, de ezen valószínűleg mindenki átesett vagy át fog esni. Amúgy meg kéne tanulnod egyedül is boldognak lenni, vagy ha ennyire hiányzik a szerelem az életedből próbálj meg az interneten ismerkedni, biztos találsz valakit..De ha akarsz beszélgetni,írj nyugodtan:)
12/17 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm! Igen, a srácot talán nem is szerettem annyira, mivel nem ő hiányzik, hanem egyáltalán valaki, a szerelem... és az érzés, amit ő adott. Ès sajnos nehéz feldolgoznom, hogy szétmentünk olyan dolgok miatt, amire soha életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen van a mai világban, és mostaradt bennem olyan űr, amit senki nem tölt be...
2015. ápr. 30. 16:07
13/17 anonim válasza:
Most már mondd már el, hogy mi miatt mentetek szét, mi az az extra szakító ok!!!
- Kiderült, hogy meleg?
- Összejött egy 40 éves nővel?
- Rájött, hogy a papi hivatást választja és ezért nem lehet kapcsolata?
vagy?
14/17 A kérdező kommentje:
3.-hoz hasonló
2015. ápr. 30. 16:21
15/17 anonim válasza:
Énis ilyen vagyok, de nekem még nem is volt senkim :PPde már kezdem megszokni ..forever alone...14l
16/17 A kérdező kommentje:
:'( :'( kezdődjön már egy új időszak... :(
2015. máj. 8. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!