Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szerelmes ferfit zavar, ha a baratnoje deszka?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 30. 15:06
11/20 A kérdező kommentje:
Mit kene tennem akkor?
Szomoru vagyok.
2015. ápr. 30. 15:25
12/20 A kérdező kommentje:
Magamnak kellek ;D
2015. ápr. 30. 15:26
13/20 anonim válasza:
Én szeretem a lapos lányokat, akkor is, ha nem vagyok szerelmes.:) Viszont nem a melleibe szeretek bele valakinek, ha szerelmes vagyok, akkor aztán tényleg mindegy.
14/20 anonim válasza:
Biztos van, akinek a te alakod jön be.
15/20 A kérdező kommentje:
Akkor tovabbra is marad a kezem. XD
2015. ápr. 30. 15:28
16/20 A kérdező kommentje:
Kaptam egy olyan privit, hogy akasszam fel magam.
Szerintem a kotel alattam is leszakadna.
2015. ápr. 30. 15:29
18/20 anonim válasza:
amig tart a szerelem, nem zavarja (pont ez a szerelem lényege, hogy még a hibáit is imádod az illetőnek), utána lehetséges..
19/20 anonim válasza:
Még egy dolgot tehetsz: beszerzel egy deszkáscipőt, és nyáron direkt abban jársz, hogy kiszúrj a lábfetisisztákkal!
20/20 anonim válasza:
Bhaszdmeg utolsó xdd de paraszt vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!