Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves pasik! Ilyen ajándékoz mit szólnátok?
Ha a barátnőtök nagyon szépen rajzolna/festene és egyéves évfordulótokra azzal lepne meg, hogy egy kis mappában lefűzve olyan rajzokat adna nektek, amik pillanatképeket ábrázolnak rólatok a megismerkedésetektől mostanáig.
Valami ilyesmire gondolok:
Erre hogy reagálnátok, mit mondanátok/gondolnátok/éreznétek. Örülnétek-e egyáltalán neki, vagy csak udvariasságból fogadnátok el, esetleg ijesztőnek tartanátok?
Kérlek, őszintén válaszoljatok és azt is írjátok le, hány évesek vagyok. Köszi :)
Én nagyon örülnék neki, elraknám és megőrizném a rajzokat amíg élek.
28.
Szerintem aranyos és kreatív ötlet. :) Én tuti örülnék neki. Mi is szoktunk egymásnak ilyen házilag készült ajándékokat adni a barátnőmmel. A linkelt képeket ha te csináltad akkor hatalmas gratula, nekem tetszik az ilyen rajzstílus. :)
23F
Nekem nagyon tetszene :)
huszonötpereff
Nem, ez egy igazi ajándék. Én nagyon örülnék 23/F
Ui: Feltéve, ha tényleg tudsz rajzolni/festeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!