Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszolnak a srácok utána?
-Megírom nekik, hogy kövér vagyok.
-Erre mindig azt írják, hogy jaj, hát az relatív, meg nem hiszik el.
-Küldök nekik egy arc nélküli fotót és megkérdezem, hogy szerintük hány kiló vagyok
-Megírják, hogy szerintük mennyi, meg hogy nem is vészes, egyáltalán nem vagyok kövér, csak husi
-Erre megírom nekik, hogy 30 kilóval több vagyok, mint amennyinek tippeltek
És erre már nem írnak vissza soha semmit. Annyira nevetséges, hogy kép alapján szerintük nem vagyok kövér, de mikor megtudnak egy darab számot, akkor otthagynak.
Szerintem meglátják a képet, nem akarnak megbántani, emiatt azt mondják hogy nem is vészes, de valójában már eldöntötték hogy erről ennyit...
Tudod, a külső megfog, a belső megtart, a jó szex hozzáláncol. Így is van esélyed, csak hátrébb indulsz. Minden műsorban/képen a jó csajok szerepelnek, sokan azt hiszik hogy mindenkinek modell nője lesz. Hát nem...
Tuning show-n rengeteg csaj volt, de egy kezemen megszámoltam volna az igazán jókat.
Régen én is deszkát akartam, de 5 éve elcsavarta a fejem egy arányos kis husis...
Ha gondolod mutass képet és elmondom a véleményemet, hogy őszintén mennyire vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!