Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le sokan a soványabb fiúkat/férfiakat?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy nem tud megvédeni egy nôt. Szerintem ez nonszensz, mert nagyon valószínûtlen, hogy a nôt élete során bármikor támadás éri, mikor a férfi is ott van vele. Ráadásul nem a verekedés az egyetlen megoldás.
Néhány embertôl hallottam, hogy a sovány srácokat a swag yolo hülyegyerekekkel azonosítják. Ezt honnan veszik? Egy sovány fiú/férfi is lehet okos, mûvelt, intelligens, intellektuális.
sovány férfi vagyok, és nem sokan néztek le ezért (igaziból csak ezen az oldalon, az életben sosem :DDD). sokféle állapotom volt már (valamikor tényleg betegesen lefogytam, valamikor jó kondiban voltam, kicsi izom került rám, fitt voltam), de kb 72 kilónál sosem voltam több (186 centihez). minden állapotomban volt bőven olyan nő, akiknek tetszettem.
ja, és attól, hogy valaki vékony, még lehet, hogy tud verekedni, mert technikás (én is intéztem már el nálam testesebb embert).
2015. ápr. 28. 14:36
12/20 A kérdező kommentje:
10: Ki szoktam otthonról mozdulni, de bulizni nem járok, úgyhogy ez a veszély nem fenyeget. :)
2015. ápr. 28. 14:38
13/20 anonim válasza:
Inkább a lányok nézik le a vékony palikat,én már láttam,hogy a csaj úgy kiosztotta a gyereket mert nem volt csak egy vékony teste,hogy néztem, ,,mit akar ő itt,szóba se állna vele,nincsenek egy szinten",persze a csaj gyönyörű volt ez kétségtelen.
De nagyon durván meg tudják alázni a vékony palikat.
2015. ápr. 28. 14:39
14/20 A kérdező kommentje:
11: Így van, nem csak az izmos testen múlik, hogy valaki tud-e verekedni.
13: Erről beszélek...
2015. ápr. 28. 14:41
15/20 anonim válasza:
Én is vékony vagyok, viszont nem követek semmilyen idióta divatot (lásd: swag, yolo), sosem öltözködtem a divatnak megfelelően, a saját utamat járom, nincs ecsetfejem sem, de így is taszítom a nőket. Egyébként aki ilyet mond a 21. században, hogy "nem tetszik, mert nem tudna megvédeni", az valószínűleg nagyon alacsony érzelmi intelligenciával rendelkezik, és teljesen az állati ösztönöket helyezi előtérbe. Én sosem mondanék ilyet egy keskeny csípővel rendelkező nőre, hogy "nem tetszik, mert nem tudná kihordani a gyerekem", mivel számomra az intelligencia sokkal fontosabb, mint az ilyen külsőségek. Egyébként soha nem jönnék össze egy olyan nővel, aki azt várná el tőlem, hogy verekedéssel oldjam meg a konfliktusokat. Ez is rettentően alacsony intelligenciára vall. De teljesen felesleges ezeket tovább ragozni, mivel nyilvánvalóan ez a "nem tudna megvédeni" szöveg csak egy kifogás a felszínességükre... Valójában az emberek 90%-a nem szerelmet és lelki társat keres, hanem csak szexpartnert. Ezért tudnak elválni egymástól gyűlölettel, mert sosem szerették egymást. A szerelem nem kiló és centifüggő.
2015. ápr. 28. 14:46
16/20 anonim válasza:
Én is vékony vagyok, viszont nem követek semmilyen idióta divatot (lásd: swag, yolo), sosem öltözködtem a divatnak megfelelően, a saját utamat járom, nincs ecsetfejem sem, de így is taszítom a nőket. Egyébként aki ilyet mond a 21. században, hogy "nem tetszik, mert nem tudna megvédeni", az valószínűleg nagyon alacsony érzelmi intelligenciával rendelkezik, és teljesen az állati ösztönöket helyezi előtérbe. Én sosem mondanék ilyet egy keskeny csípővel rendelkező nőre, hogy "nem tetszik, mert nem tudná kihordani a gyerekem", mivel számomra az intelligencia sokkal fontosabb, mint az ilyen külsőségek. Egyébként soha nem jönnék össze egy olyan nővel, aki azt várná el tőlem, hogy verekedéssel oldjam meg a konfliktusokat. Ez is rettentően alacsony intelligenciára vall. De teljesen felesleges ezeket tovább ragozni, mivel nyilvánvalóan ez a "nem tudna megvédeni" szöveg csak egy kifogás a felszínességükre... Valójában az emberek 90%-a nem szerelmet és lelki társat keres, hanem csak szexpartnert. Ezért tudnak elválni egymástól gyűlölettel, mert sosem szerették egymást. A szerelem nem kiló és centifüggő. Csakis az veszi számításba ezeket a külsőségeket, aki sosem érzett VALÓDI szerelmet a másik iránt.
2015. ápr. 28. 14:49
17/20 anonim válasza:
Ez ösztön náluk utolsó,mindent néznek a testedtől kezdve milyen az életstílusod,milyen egzisztenciád van,ambícióid és a legalkalmasabb hímmel fognak szexelni és rájuk fognak beindulni,ez van ezt kell megérteni vagy sajnos akkor marad a jobb és balkéz vagy talán egy igénytelenebb lány,de még az se biztos.
2015. ápr. 28. 14:49
18/20 anonim válasza:
A 17-esnek igaza van.
2015. ápr. 28. 15:15
19/20 anonim válasza:
A magasság számít, nem az izom.
2015. máj. 27. 23:19
20/20 anonim válasza:
sajnos ez igaz belejuk van kodolva hogy olyan ferfit keresenek aki eros megvedi oket hatarozott kepes rola gondoskodni. belejuk van kodolva hogy gyereket is csak ilyen pasiktol akarnak. kerdezo tudom hogy faj de ez van. mellesleg az egy dolog hogy te nem bulizol a csajok viszont igen es ha veletlenul lenne is csajod az majd aksmar menni diszkoba es menned kell vele. na ott hogy veded meg??? minden tamadashoz fizikai ero kell
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!