Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem érdekel az a lány ami imád titeket?
Figyelt kérdés
Legalább kicsit foglalkozhatnátok vele és nem még jobban fájdalmat okozni neki.#szerelem #fájdalom #reménytelenség #féltékenység #egyoldalú szerelem #viszonzatlan szerelem #reménytelen szerelem #egyoldalúság #viszonzatlanság
2015. ápr. 28. 13:55
11/20 anonim válasza:
Gondolj bele, egy csajtól sem várható el, hogy szeretetszolgálatként béna srácnak adja testét, lelkét, csak mert az szegény szerelmes belé, de még az se hogy kedves, barátságos legyen vele, mert utóbbit a béna srác biztatásként értékelni. A távolságtartással lehet egyértelműen jeleznie, hogy bocsi de nem jössz be.
12/20 anonim válasza:
Kedves kérdező :)
Te ugye lány vagy...Gondolj bele, ugyan ebben a helyzetben mit tennél te? Ugyan ezt...
Nyilván nem vagy a fiú esete...
Egyébként aranyszabály: MINDIG AZ KELL, AKIT NEM KAPHATSZ MEG! ;)
13/20 anonim válasza:
8-as vagyok
Kösz, hogy lepontoztatok b*ssz*tok meg, amiért normális választ adtam.
14/20 anonim válasza:
Én nem pontoztalak, de ne csak magadból indulj. Egy sikeresebb srác nem vágyik olyan csaj imádatára, akit nem érez szintjéhez illőnek.
15/20 A kérdező kommentje:
Ezeket a szinteket hagyjuk, mert mások szerint ő az aki nem érdemel meg, mert egy bunkó mások szerint.
2015. ápr. 28. 17:24
16/20 anonim válasza:
Még ha mélyen a súlycsoportod alatt áll, te vagy a megtestesült tökély és mindenki más szerelmes beléd, akkor sem köteles érdeklődni irántad.
17/20 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a tökély nem szerelmesek belém, csak a barátnőim szerint nagyon bunkó fiú.
2015. ápr. 28. 20:04
18/20 anonim válasza:
Te miért szeretsz egy bunkót? Majdnem ugyanaz. Nem választhatod meg, kihez vonzódj.
19/20 anonim válasza:
Felfogas kerdese, a foldon van 7 milliard ember de te megis azt akarod amelyik leszar....Olyan vilagban elunk ahol nem az igazit kel keresd hanema megfelelot.A baj veled van, mert az olyan pasi erdekel teged amelyik leszar, nezz kicsit korul legalabb 1 olyan pasit kell ismerj aki el-hal erted, de te a nagyokos fejeddel friendzoneba rakod...Necsodalkodj
20/20 anonim válasza:
Ohh basszus ez a kerdes egyszeruen retardalt. mar ertem miert nem kellesz a fiunak. Buta lanyok tesznek fel ilyen buta kerdeseket szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!