Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácok is igénylik és szeretik a romantikát, vagy csak azért tűrik el, hogy utána legyen szex?
Figyelt kérdés
Pl egy romantikus-kézenfogós esti sétát csak azért tűritek el, mert utána lesz szex, ha jól viselkedtek?2015. ápr. 28. 13:51
11/17 anonim válasza:
Aki kicsit is normális srác, az nem csak a szex miatt kap fel 1 csajszit szerintem...
Én például jobban szeretem az ölelkezős filmezést...időnként nagyon jól tud esni :)
Ha rossz napom van, nekem elég, ha megölel és ad egy csókot a barátnőm...máris jól leszek :P
Nem vagyok szexmániás ><
Én igénylem a törödősre, romantikára és a hasonlókra....ilyen vagyok :)
12/17 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom :( Eddig egy barátom volt, aki mindig rábólintott, ha el akartam valahova menni nagy ritkán, de ő sosem szervezett semmit és minden beszélgetésünknél a szexhez lyukadtunk ki, bármi is volt eredetileg a téma.
2015. ápr. 28. 14:50
13/17 anonim válasza:
Dehát látod, nem csak olyan pasik vannak, mint ez a Te barátod. ;)
14/17 A kérdező kommentje:
Pedig másmilyennel még nem találkoztam, akkor valószínű ők már mind foglaltak, vagy nem kellek nekik.
2015. ápr. 28. 14:58
15/17 anonim válasza:
Fogsz találkozni, ebben bizonyos vagyok. Talán privátban már be is jelentkezett néhány jelölt. ;)
16/17 anonim válasza:
Ezt a kérdést már én annyiszor feltettem magamban ... Mert a csapból is az folyik, hogy pasi létedre csinálj valami romantikusat, és a jutalom szex lesz. :\ fúj ...
17/17 anonim válasza:
én nagyon birom hogy barátnőmmel az a romantikus pár vagyunk akikre mindenki irigykedik a környezetünkben :) és nem, nem csak a szex miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!