Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek selejt vagyok? Én vagyok a hibás mindenért?
"lebeszélt a tanulásról meg ilyenek"
"Most az egyetemre se jutottam be és ezzel is basztat,hogy már neki szakmája van."
Mondanám, hogy keresd meg ebben a logikát, ha nem lenne nyilvánvaló, hogy ez a pasi épp úgy akar téged manipulálni, hogy továbbra is kiszolgáltatott helyzetben maradj, egy lehúzó, lélekromboló családi légkörben, ahonnan nincsen kitörési lehetőséged, ha nem tanulsz tovább, vagy nem szerzel olyan szakmát, amivel meg tudod teremteni az önállósodás anyagi hátterét, hogy mielőbb elköltözhess otthonról.
"Viszont volt,hogy ez a fiú megvert,meg szerintem teljesen lenéz,butának tart stb."
"én meg minden elhiszek neki, mert szeretem"
Szerintem próbálj egy őszinte választ keresni magadnak arra a kérdésre, hogy ő vajon szerethet-e téged, és jót akar-e neked.
Ami megtörtént, az megtörtént. De a te döntésed, és egyben a te felelősséged is, hogy továbbra is az áldozati mintát működteted-e egy egy elnyomó, bántalmazó kapcsolatban, vagy megszakítod a kapcsolatot ezzel a pasival, hogy ha segíteni, támogatni nem is tud vagy akar, legalább mélyebbre ne nyomjon, és ne rombolja tovább az önbizalmadat és az önbecsülésedet.
Az írtad, hogy a megismerkedésetek előtt "volt motivációm,szerettem volna jobb életet". Ha ilyen helyzetben lennék, próbálnám "megtalálni magamban" ezt a régi énemet és az akaraterőt ahhoz, hogy valóban jobb életet teremtsek magamnak.
Azt meg, aki visszahúzni akar, kidobnám az életemből, mint a léghajóból szokták a nehezékeket.
#4 vagyok
Végre találtál valakit?
Bocsájts meg Istenem amiért ilyeneket gondolok!
Inkább nem irom le ide.
Találtál valakit!
Egy selejtet! Egy olyant aki nem csak férfinak de embernek is hitvány!
Veled comboskodik?
5 percen belül találsz jelentkezőket itt akik helyre rakják a kõcsög agyát!
Ha már ide leirtad megtetted az elsö lépést. Tedd meg a másodikat is! Keress a neten nőket segitő egyesületeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!