Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj-e ha egy duci lány élvezi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj-e ha egy duci lány élvezi, hogy van rajta egy kis plusz és nem akar fogyózni?

Figyelt kérdés

Fiúszemmel mit gondoltok erről?

Amúgy csak hogy könnyebb legyen elképzelni, 161 centi vagyok és kb. 75 kiló.

18/L

2015. ápr. 27. 10:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Nem baj, hogy élvezi, de a férfiak nem fognak érte sorban állni.
2015. ápr. 27. 10:35
 2/13 anonim ***** válasza:

az adatok nem sokat segítenek, mert mind1, hogy oszlik el...

igazából attól függ kinek a szemével nézzük...ha eltudja magát fogadni, mosolygós, kedves, rendes lány és talál egy olyan fiút aki ilyennek szereti akkor nem baj...

ha meg egy r1b1zl1 akkor az egész lány a baj...

én személy szerint inkább a nőiesen telt alakot szeretem :)

de neked 2 embernek kell megfelelned: önmagadnak és annak akivel leszeretnéd élni az életed...

22F

2015. ápr. 27. 10:35
 3/13 anonim ***** válasza:
48%
Engem aztán nem zavar, nem egymást keressük.
2015. ápr. 27. 10:36
 4/13 anonim ***** válasza:
48%
Engem nem zavar, de úgysem kezdek ilyen lánnyal.
2015. ápr. 27. 10:43
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
Az ilyen lányokkal sem lenne semmi probléma, ha idejük jelentős részét nem a topmodellekre való irigykedés töltené ki. Márpedig így a "duci lány élvezi, hogy van rajta egy kis plusz és nem akar fogyózni" állítás hitelét veszti.
2015. ápr. 27. 10:47
 6/13 anonim ***** válasza:
32%
ha nem rinyál meg fikázza mellette a csinos lányokat akkor leszarom, hogy élvezi-e vagy sem :D de nem nagyon értem mit élvezhet azon, hogy zsíros nem tud mozogni, magas a vérnyomása stbstb.
2015. ápr. 27. 10:53
 7/13 Interferencia ***** válasza:
Nekem ugyan nem.
2015. ápr. 27. 10:55
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Ha élvezi, akkor minek ír ki ide egy ilyen kérdést? Attól függ.,, hogy élvezi-e hogy a pasik többsége mit ír? Ha nekik nem jön be akkor nem fogja élvezni a plusz kilókat?
2015. ápr. 27. 11:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a teltebb csajok (persze, azért egy határon belül), úgyhogy engem biztos nem zavarna, főleg, ha ő is jól érzi magát így.
2015. ápr. 27. 11:06
 10/13 anonim ***** válasza:
66%

Kedves 10 es 25F

Amikor olvastam a valaszodat, azzt hittem valami 15 eves tini fiu irogat itt, aki meg alomvilagban el, es azt hiszi, hogy letezik tokeletes!

Szerintem az sem mindegy, hogy az illeto mennyire duci, es milyen magas. Valamint hozzatennem, hogy vannak olyan lanyok is, akiknek hatarozottan jobban all egy kis plusz, mintha vekony lenne.

Es mielott barki belemkotne nem vagyok se duci, se vekony; az atlagos testalkatu kategoriaba tartozom.

AKi jol erzi magat kis plusszal, az erezze jol magat nyugodtan, nem attol lesz valaki ertekes, hogy mennyi a sulya, illetve a magassaga.

2015. ápr. 27. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!