Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj-e ha egy duci lány élvezi, hogy van rajta egy kis plusz és nem akar fogyózni?
Fiúszemmel mit gondoltok erről?
Amúgy csak hogy könnyebb legyen elképzelni, 161 centi vagyok és kb. 75 kiló.
18/L
az adatok nem sokat segítenek, mert mind1, hogy oszlik el...
igazából attól függ kinek a szemével nézzük...ha eltudja magát fogadni, mosolygós, kedves, rendes lány és talál egy olyan fiút aki ilyennek szereti akkor nem baj...
ha meg egy r1b1zl1 akkor az egész lány a baj...
én személy szerint inkább a nőiesen telt alakot szeretem :)
de neked 2 embernek kell megfelelned: önmagadnak és annak akivel leszeretnéd élni az életed...
22F
Kedves 10 es 25F
Amikor olvastam a valaszodat, azzt hittem valami 15 eves tini fiu irogat itt, aki meg alomvilagban el, es azt hiszi, hogy letezik tokeletes!
Szerintem az sem mindegy, hogy az illeto mennyire duci, es milyen magas. Valamint hozzatennem, hogy vannak olyan lanyok is, akiknek hatarozottan jobban all egy kis plusz, mintha vekony lenne.
Es mielott barki belemkotne nem vagyok se duci, se vekony; az atlagos testalkatu kategoriaba tartozom.
AKi jol erzi magat kis plusszal, az erezze jol magat nyugodtan, nem attol lesz valaki ertekes, hogy mennyi a sulya, illetve a magassaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!