Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna a barátnőtök combján pár heg? 18L
Volt egy rossz korszakom, vagyis elég hullámvasút, de már a nagyrészén túl vagyok.
A baj az, hogy kb 14 éves korom óta vagdostam a combomat, fél éve sikerült abbahagynom.
Eddig, akikkel együtt voltam nem zavarta, de úgymond engem sem nagyon érdekelt a véleményük.
Most viszont közelebb kerültem egy fiúhoz, akit talán megszeretek, és félek, hogy megijedne, vagy valami, a heges combjaimtól.
Szerintetek?
Nem csak a combomat vagdostam, hanem a karomat is, de azok nem olyan vészesek már.
Képet nem szeretnék közzétenni.
én 2 évig vagdostam magam, én is a combomon főleg, és nagyon látszik, de a barátom már megszokta. a hegek nem zavarják, az zavarta csak amikor friss sebeket látott ott még a kapcsolatunk elején :/ azóta leszoktam róla szerencsére. ne aggódj, ha szeret el fogja fogadni.
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!