Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen alakom van?
Mi az h nincs rajtam izom???
Sztem meg egy csomó van...xd
4 evet karatéztam csak ragadt ram
kövér
és ne menj ahhoz az edzőhöz, mert semmi sem látszik rajtad
Az egyébként egy dolog, hogy 4 éve karatéztál, de nem mindegy, hogy hogy? Milyen rendszerességgel és stb.
Én egyúttal onnantól futok, hogy tudok normálisan járni, tehát elmondhatom magamról, hogy már nagyon rég sportolok. Kezdtem a fogócskával, de ma már max a busz után futok és ha valahova nagyon sietek, de hát csak ragadt rám némi izom xD (tudom nem a legjobb példa, de remélem érted a lényeget-és ezt egy vékony, izmos, kövér, lényegében bármilyen ember elmondhatja magáról, aki alkalmas futásra; nem jelent semmit)
Tehát attól még, hogy valaki sportol(t) ugyan úgy lehet rossz alakja. Főleg miután abbahagyta, mint pl. te ahogy írtad is. Szerinted az izom hova tűnt? Szépen átalakult zsírrá (egész pontosan nem átalakul, de ezt nem fejteném ki, nézz utána)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!