Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pártalálás tulajdonképpen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pártalálás tulajdonképpen csak a szerencsén múlik?

Figyelt kérdés
Vagy találkozol valakivel, vagy nem? Ha meg szerencsétlen vagy, akkor szívtál, ennyi?
2015. ápr. 26. 12:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
24 vagyok. Régebben próbálkoztam kezdeményezni többször, elküldtek, azóta nem merek.
2015. ápr. 26. 13:15
 12/15 anonim ***** válasza:
27%

Mi az, hogy elküldtek?

Ezt így kerek perec megmondták, hogy tűnj el?

Az is lehet, hogy pont olyanoknál próbálkoztál akiknek te nem jöttél be, emiatt még nem vagy kevesebb mint bármely másik lány.

Egyáltalán nem is próbálkozik senki nálad?

Azért ha figyelsz a külsődre és sokat dolgoztál magadon, akkor csak van akinek bejössz.

Az más kérdés, hogy nem mer próbálkozni vagy te nem veszed észre.

Megértem azt, hogy te sem állsz szóba mindenkivel, mert hát valljuk be sok férfi csak arra megy rá, hogy megfektessen egy lányt.

Tanulsz vagy dolgozol? Mit csinálsz szabadidődben?

Ha gondolod privátban is folytathatjuk a beszélgetést.

2015. ápr. 26. 13:53
 13/15 A kérdező kommentje:

A fintorgás és a levegőnek nézés elég volt, rögtön megértettem, hogy esélytelen vagyok.

Ha az esetleg távolról nézegetést, ami nem tűnik fel, akárhogy is figyelek nem vesszük kezdeményezésnek, akkor nem szoktak nálam.

Még tanulok.

2015. ápr. 26. 14:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor csak szimplán hülyéket fogtál ki.

Ha nekem nem is tetszik egy lány, akkor sem tennék olyat ami neki rosszul esne.

Voltak olyan lányok akik ilyet csináltak mikor beszéltünk, mint amit te is írtál(fintorgás), egy ideig zavart, de nem felehetek meg mindenkinek és nem is kell.

Egy ideig zavart, de mára már nem foglalkozom az ilyen hozzáállással.

Esetleg, ha nem nagy kérés küldenél magadról egy képet?

Kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan is nézel ki.

2015. ápr. 26. 19:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Főleg a közegen múlik. Minél több korobeli emberrel találkozol, annál nagyobbak a esélyeid. Nagy számok törvénye.
2015. jún. 23. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!