Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a göndör szemüveges lányokról?
Figyelt kérdés
Leginkább pasik véleményére vagyok kíváncsi, hogy nekik be-e jön?2015. ápr. 26. 10:29
1/9 anonim válasza:
Ajjajj *_* Külön-külön is nagyon jó, nem még egyszerre :P
És most pont egy ilyen lánnyal szeretnék összejönni.
2/9 anonim válasza:
Nekem mostanában a göndör hajú lányok a gyengéim!Egyetértek az előttem szólóval ,külön külön külön is őrjítő hát még egyben!
3/9 anonim válasza:
Szenvedélyesek, érzékiek. Ahw, imádom őket. Eleve a szemüvegeseket...:D
5/9 anonim válasza:
Az a meglátásom hogy a férfiaknak nagyon tetszik a göndör haj. Ha ebből indulok ki akkor biztos hogy bejön nekik..., bár nem a fiatalabbak között hanem a 30-as pasiktól felfelé.
6/9 anonim válasza:
Hipsztrek.
Na jó nem, csak simán nem jönnek be.
Amgy gondolkodtatok már mennyire fair, hogy az ilyen csajokat imádják viszont ugyanez férfiben "vér ciki"?
7/9 anonim válasza:
Engem az, hogy egy lánynak göndör-e a haja vagy nem nem érdekel különösebben. Azt szeretem, ha egy lánynak hosszú (min. vállig érő) haja van. Szerintem sokkal fontosabb az arc, fenék, mell kb. ilyen sorrendben.
8/9 anonim válasza:
Előző vagyok: a szemüveg sem zavar (főleg mivel nekem is van)
9/9 A kérdező kommentje:
5ös a baj akkor ezek szerint az hogy én 17 vagyok és ezért nem tteszik a hajam a velem egykorúaknak
2015. ápr. 26. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!