Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek meggondolja még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meggondolja még magát?

Figyelt kérdés
Pár napja szakított velem a barátom szeret még engem csak a távolságot nem bírja elviselni pedig egy hónap múlva egy nyarat együtt tölthettünk volna es azután nyáron meg már összeköltözhetnénk..sok stressz érte mostanában es össze van zavarodva nemtudja mit akar..nemtudok tovább lépni.. várjak még rá?

2015. ápr. 25. 18:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem
2015. ápr. 25. 18:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Többről van szó mint amit leírtam ha van valaki normális akinek van kedve beszélni irhatna
2015. ápr. 25. 18:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy amikor egy pasi kimondja hogy vége,az már végleges döntés sok esetben,amit nem egy pillanat alatt hozott meg.
2015. ápr. 25. 18:44
 4/12 Fish1 ***** válasza:

A sok stressz szerintem ebben a kérdésben csak akkor mérvadó, ha a stresszt te okoztad neki. Más esetben csak kibúvó, mert ha valakit stressz ér és szereti a másikat, akkor nem fogja otthagyni.

De ha ennyire bizonytalan a dolgában, hogy szeret, de azért elhagy, akkor nem érdemes várni rá, mert máskor is megtenné ezt szerintem. Rettegésben meg nem jó egy kapcsolat.

2015. ápr. 25. 19:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem én okoztam a stresszt hanem a munkája es hogy nem lehettem ott neki :(
2015. ápr. 25. 19:58
 6/12 Fish1 ***** válasza:
Szerintem valami sántít, hogy az utolsó pillanatban adja fel. Miért nem tudja kivárni azt az egy hónapot, ha utána együtt lehettek? Nem lehet, hogy ez csak egy mondvacsinált indok, de más dolog van a háttérben?
2015. ápr. 25. 20:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Szerinte csak időhúzás lenne..nem bírja még egy évig csinálni..de mindketten tudjuk hogy parkapcsolata nem lehet konnyen mivel sokat utazik csak egyejszakás kalandok,szexkapcsolatok lehetnek..
2015. ápr. 25. 20:06
 8/12 Fish1 ***** válasza:
Most nem értem. Először azt írod, már csak 1 hónapig kéne várni, nyáron együtt lehetnétek, nyár után pedig összeköltözhetnétek. Most azt írod, hogy nem bírná még egy évig. Én értelmeztem félre? Miért kell 1 évig várnia, ha nyár után összeköltözhetnétek?
2015. ápr. 25. 20:22
 9/12 A kérdező kommentje:
Ezt a nyarat egyuttolthetnenk jovo nyaron pedig osszekoltozhetnenk addig meg van egy ev ami eleg huzos lenne keveset talalkoznank sokat fog utazni..
2015. ápr. 25. 21:10
 10/12 Fish1 ***** válasza:

Ja, OK. Rosszul értelmeztem.

Ebben az esetben nem hiszem, hogy meggondolná magát, mert ezekből az tűnik ki, hogy a távolság miatt neki ez így nagyon küszködős. Ha meg szenved egy kapcsolatban, akkor előbb-utóbb lelép. Nála most jött el ez a pillanat, gondolom jelenleg a távolság ellen nem tudtok mit tenni.

2015. ápr. 25. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!