Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mennyire érdekel titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire érdekel titeket, hogy a lány vádlija milyen?

Figyelt kérdés

Nos ismerek lanyokat, akiknek szep izmos es vekonyat szeretne, valamit olyat is ismerek akinek pont az izmos jon be magan.

Lanyok is valaszolhatnak, hogy mennyire vagytok megelegedve a sajat vadlitokkal!

2010. febr. 21. 19:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Számomra a vádli sokadlagos :) Melleket, combokat, arcot nézek elsősorban.
2010. febr. 21. 19:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Szép az ha sportos, izmos. De nem fog összedőlni a világ ha nem az:D
2010. febr. 21. 20:03
 3/11 anonim ***** válasza:

leszarom h milyen a vádlia! Első sorban h miylyen a természete, a hozzáállása stb.. Nekem második ahogy kinéz --->a rangsor:------>>

1. arc

2.comb, mell, fenék, ajkak, szem

...

..

9999999999. vádli

2010. febr. 21. 20:17
 4/11 Krisipoke ***** válasza:
Semennyire.
2010. febr. 21. 20:40
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát igen a fiúk nem pont a lányok vádliját veszik elsőnek figyelembe.

De vannak kivételek mindig :)

Én szeretem a vádlim,bár még gyúrok rá... :D 16/L

2010. febr. 21. 20:48
 6/11 anonim ***** válasza:
hát azért én nem szeretem ha egy lánynak nagyon vastag a vádlia
2010. febr. 21. 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:
A vékony vádlira szavazok. Az nagyon tuti.
2010. febr. 21. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Én a vádlikat is meg szoktam nézni és egy izmos női vádli nálam határozott előny! Engem ugyanúgy beindít mint egy s*gg.

22/f

2010. febr. 21. 22:39
 9/11 anonim ***** válasza:
.. én a szép hosszú karcsú vádlit és karcsú bokát szeretem, lehetöleg naggggyon rövid szoknyával/hotpants-al és finom magassarkú szandival. 1 bnöm volt eddig ilyen, és én megvesztem a finoman ivelt lábaiért..föleg ha még szép barna is, gyönyörü combokkal.. Laci
2010. febr. 22. 16:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, és mivel atlétikázom, így elég nagy és izmos a vádlim. Nem sokan foglalkoznak vele, de van akinek bejön. Még én is megnézem más evok megelégedve mert sztem fiús.
2011. febr. 6. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!