Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon feltűnő ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon feltűnő ez így?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik nekem, egy közösségi oldalon találtam meg, aztán tök ismeretlenül elkértem az msnjét. Másnap megadta. Ha fennt van msnen akkor nem szoktam megvárni míg rámír, hanem mindig én írok elöbb, viszont úgy veszem észre, hogy szeret velem beszélni. De nem is ez a lényeg, a kérdés csak annyi, hogy ezekből a dolgokból vajon leesett-e neki, hogy tetszik nekem?
2010. febr. 21. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
-.-"
2010. febr. 21. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

hát elég valószínű :D

egyértelműek ezek a jelek :)

18/l

2010. febr. 21. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
szerintem is terhes lettél
2010. febr. 21. 19:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Mi rossz volt ebben a kérdésben, hogy néhányan nem tudnak normális választ írni?

2.-nak köszi a választ^^.

2010. febr. 21. 20:07
 5/6 Captain Frájer ***** válasza:

Attól függ. Közösségi oldalon lehet rengetegen elkérik az msn-jét az embernek. Attól függ, hogy neki leesett-e, hogy neki sokan kérik-e el a címét. Abba is gondolj bele, hogy ha neked bejött, akkor lehet nem vagy egyedül. Szerintem ha találkát kérsz tőle(ha már eddig ennyire kezdeményezőn viselkedtél), akkor venni fogja a célzást.

17/F

2010. febr. 21. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:

19.49xdxd

Am hogyne esett volna le neki?(hacsak nem hülye)

Ha neten láttad, nyilván azért veszed fel msnre mert külsőleg tetszik, hisz képekből nem tudod meg a személyiségét. Ha neked nem tetszett volna képről, nem kéred el az msn-jét. Ha meg csajozós srác akkor alap hogy tudja miért vetted fel.Ha meg nem tudja, akkor: megírtam zárójelbe:D

2010. febr. 23. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!