Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfitarsaim jártatok már úgy hogy egy nő teljessen kihasznált benneteket, kisemmizett és teljesen a nulláról kellett Kezdenetek?
A férjem így járt az előző kapcsolatában. Közösen vettek házat,közösen rendezték be. Szétmentek, a csajnak volt kulcsa a házhoz, eljött és totál kipakolta, de még a virágokat is kiásta a kertből.A ház nem került eladásra, de a csaj 2 millaja helyett 3 és felet fizetett ki neki. Mikor én megismerkedtem vele, volt 3 milla tartozása és 2 millió hitele a házon.
Velem már nagyon odafigyel, és odafigyel a mai napig. Nincs közös bankszámlánk, nincs a nevemen semmi, de minden kiadást együtt megbeszélünk. Az elején nagyon sokáig még azt sem árulta el mennyit keres, vagy hol tartja a pénzét. Mondjuk engem nem is érdekelt. A tartozásokat együtt rendeztük, külföldi melóból. Így később kaptam egy autót, mert kb annyi pénzt tettem a hitelekbe. Azóta is együtt vagyunk. Ez 10 éve történt.
Köszi a válaszokat és most párkapcsolatban éltek!?
Jártok qrvazni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!