Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogy is van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Van egy nalam 1evvel idosebv fiu aki tetszik es nem tudom eldonteni,hogy en is tetszek neki vagy csak valami nevetni valo van rajtam amikor szemben jon a folyoson,mert mindig nez es mosolyog ram.

2015. ápr. 25. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:
:D biztos....hogy megakar dugni
2015. ápr. 25. 08:31
 2/5 anonim válasza:
Nem értem miért kell állandóan bunkónak lenni! Egyébként biztos tetszel neki.. Nálam.is ugyanez a helyzet.. Mondjuk nekem kicsit bonyolultabb mert éppen nem mosolyog rám de viszont vannak jelek.. Mást nem tudok mondani eleinte mosolyogj vissza rá majd köszönj neki.. Ha véletlenül nem tetszenél neki ez akkor sem gáz mert csak köszöntél neki. Sok sikert! :) 17/l
2015. ápr. 25. 08:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Barátkozz össze vele, mosolyogj vissza.
2015. ápr. 25. 08:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Kosszonnek en neki de nem merek mert egyaltalan ninxs ombizalalmam
2015. ápr. 25. 08:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy köszönéshez miért kell önbizalom? Mondasz egy SZ hangzót, utánateszed, hogy ia, és meg is van oldva a dolog. Egyébként tuti, hogy tetszel neki.
2015. ápr. 26. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!