Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy lányról, ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy lányról, ha?

Figyelt kérdés
Ha 22 éves, és már van egy gyereke, de kapcsolata nincsen?
2015. ápr. 24. 22:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azt, hogy lehet, hogy direkt ő szerette volna. Sokszor rám is rámjön az az érzés, hogy gyereket akarok. :D Úgy, hogy kapcsolatom meg nincs.
2015. ápr. 24. 23:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlagos fiatal anyuka, akinek valamilyen okból kifolyólag rossz véget ért a párkapcsolata, szokványos és szomorú a mai világban. Értelmetlenek a rosszindulatú előítéletek, amíg nem ismert a teljes sztori. Kedves válaszolók, annak az egyedülálló anyukának akár meg is halhatott a párja! Persze a kérdező esete teljesen más... Remélhetőleg ezt nem vetíti ki a kisgyerekre, hanem megpróbál neki mindent megadni. Ilyen esetben nem is baj, hogy szingli, legalább a kicsivel törődik és jól is teszi. Az meg, hogy mint ezek alapján emberként véleményezzem, szerintem semmi jogom hozzá.
2015. ápr. 24. 23:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Az én barátnőmnek is 2 gyereke van és szintén 22 éves. Az első gyereknél olyan 15-16 éves lehetett, besikerült, ő meg túl büszke volt, hogy elvetesse, meg ugye csak egy "életről" volt szó így megtartotta, hiába lépett le az apuka. Majd később visszatért, együtt voltak olyan 3 évig, lett még egy gyerek erre megint lelépett. A másodikat viszont már nem kellett volna bevállalnia. Meg is tanulta egy életre az biztos, de most nem lehet emiatt örökre egyedül, hogy fiatalon nagyon buta volt, mert szerintem is ez az, mondtam is neki.
2015. ápr. 24. 23:27
 14/15 anonim ***** válasza:
13: Ja csak az ilyen húzásokkal nem csak magával szúr ki az ember, hanem a gyerekeivel is. Nem vagyok abortusz támogató, de érdemes mérlegelni...
2015. ápr. 24. 23:49
 15/15 anonim ***** válasza:
21%
Ha bárki ilyen problémával áll szemben, nyugodtan írjon privát üzenetet, és megbeszéljük. Ugyanis nemrég találtam egy drótvállfát, és úgy gondolom, belevágok az iparba.
2015. ápr. 25. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!