Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gólyatáborról valami infó?
Figyelt kérdés
Most leszek jövőre kilencedikes. Ott a gólyatáborban mi lesz? :D lesznek jó lányok, és az..?? :D vagy mi lesz? Plus Pls, ha valaki tud róla mondani valamit is. :D2015. ápr. 24. 19:14
3/14 anonim válasza:
Hülye feladatokat kell megcsinálni, jól összehozza a brigádot, de nem nagyon hiszem, hogy 14-15 éveseknek adnak piát:D
4/14 TallandThin Boy válasza:
#2 Kilencedikeseknél? Szerintem kevered a fősülis, illetve egyetemi gólyatáborral.
Kérdző: mindenféle feladatok lesznek, az általad válaszott iskola szokásaitól függően.
5/14 anonim válasza:
Biztos én nem vagyok normális, de mi egyáltalán nem az ivászatot, meg a szexet vártuk a gólyatábortól. De hát az már régen volt. Legalább 6 éve.
6/14 anonim válasza:
"lesznek jó lányok, és az..?? :D"
Nem, az nem lesz. De nem is baj, az alapján, amilyennek tűnsz. Csináltatnak veletek sok hülyeséget, ugráltatnak, aztán ennyi. Semmi mókáról ne álmodj.
7/14 anonim válasza:
Kicsi vagy még te ahhoz, de ne aggódj emiatt mert nem lesz olyan :)
Nálunk ami a legnagyobb szabálysértsés volt anno hogy éjszaka kijöttünk a szobánkból és átmentünk a lányokhoz dumálni. Max erre számíts
8/14 anonim válasza:
Mocskos dolgok mennek ott.Még a híradóban is szó volt róla.
9/14 anonim válasza:
Szerintem a kérdező is keveri a gimiset az egyetemessel.
10/14 A kérdező kommentje:
9-es, én nem mondtam semmi gimis meg egyetemes gólyatábort..
2015. ápr. 24. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!