Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Villamoson odajött hozzám egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Villamoson odajött hozzám egy srác és megkérdezte tőlem, hogy hol kondizok, mert ahova ő jár az már eléggé lepukkant, erre elkezdtünk dumálni és az lett a vége, hogy eljönne velem ahova járok, szerintetek ez nem furcsa?

Figyelt kérdés
Azt mondta, h unalmas neki egyedül járnia, de nekem megfordult a fejemben, hogy valami mást is akarhat tőlem, szerintetek is? 19/F
2015. ápr. 24. 17:06
 1/8 anonim válasza:
100%
Megakar dugni!
2015. ápr. 24. 17:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy lehet, hogy csak nincsenek barátjai, mert én is fiu vagyok... de az is lehet h ő meleg
2015. ápr. 24. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

50-50 %

meleg és rádcupant :D

vagy csak egy spant keres

kérdezd meg világosan a biztonság kedvéért, hogy hetero e vagy sem

2015. ápr. 24. 17:15
 4/8 anonim ***** válasza:
meleg......
2015. ápr. 24. 17:17
 5/8 A kérdező kommentje:
nektek eszetekbe jutna ilyen? mert nekem ez új
2015. ápr. 24. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:
lehet csak barátot keres, nem kell azonnal rosszra gondolni
2015. ápr. 24. 18:36
 7/8 anonim válasza:

Egyedül tényleg nem a legjobb edzeni.

Edző partnert miért ne kereshetne?

Én is érdeklődtem már hasonló helyzetben.És nem vagyok meleg.

De kérdezd meg,hogy van e barátnője.

2015. ápr. 24. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:
húú utálom az ilyen idegen tapadós embereket....ha meleg akkor oké, érthető...de ha nem meleg és csak szimplán rádtapadt, az ijesztő és idegesítő:D remélem nem cseréltetek telószámot:D
2015. ápr. 24. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!