Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mitcsináljak? =/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitcsináljak? =/

Figyelt kérdés
1hete szakított velem a pasim és azóta állandóan csinálja fejét hogy neki milyen jó meg ölelget minden csajt direkt előttem. Tegnap voltunk buliba és egyik egjobb bnőmmel táncolt meg smároltak+fogdosták egymást. és még a másik bnőmre is ráhajtott csak ő nemengedte neki. Nagyon rossz nélküle..=/ tudomást se vesz rólam..levegőnek néz..oszttársam is:S
2010. febr. 21. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármilyen nehéz is el kell őt felejteni. Elhiszem hogy rosszul esik,de nem tudsz mit tenni. Keress mást.
2010. febr. 21. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:

akis szeméét!!! ismerös helyzet!! pasizz be te is!!!

mit törödsz avval aszerencsétlennel?? csak játsza az eszét huu de nem szeretem az ilyeneket!!! xD :@ 15/l

2010. febr. 21. 17:28
 3/5 thedani ***** válasza:
Ha ilyen esetben a legjobb barátnőd gond nélkül smárol vele akkor se pasit se legjobb barátnőt nem tudsz jól választani :)
2010. febr. 21. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem válasz a témára, de nekem ez nagyon fejgyötrő, hogy hipp-hopp jönnek a dolgok elsőtalákozásra smaci, tapi, szex minden, amíg mi itt küzdünk az igaz szerelemért. Látszik, hogy oszlik az emberiségnek az egyenlü fajta gondolkodások, megengedhetőségek.
2010. febr. 21. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát igen!! mien barátnő mee ez!!! :S

pff!! had ne ékesitsem szavakkal!! :P

2010. febr. 21. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!