Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre kevesebb szoknyás lány?
Sokkal jobban tetszenek és igazából jobban is izgatnak a szoknyás lányok, mint a mostani cicanadrágos (és társai) divatos cuccos lányok (<-szép mondat).
De sajnos már a nyálamat sem tudom csorgatni a szoknyákra, mert nincsenek.. :(
Lányok, miért?
Ha jártál volna valaha szoknyában nem kérdeznéd.
Hűvösebb időben harisnya kell a szoknya alá, ami tapad viszket szúr csíp elfordul kilyukad felszalad a szem, továbbá baromi drága egy jó minőségű harisnya ami ugye nagyjából 2-3 felvételt bír ki, a vastagabbak kicsit többet. Ha már itt a jó idő lekerül a harisnya, előbukkan a csupasz hófehér virgács, ki akarná mutogatni főleg ha télen elkényelmesedve nem is rendszeresen szőrtelenített, napozott. Irtó macerás átállni szoknyás lánnyá a tavasz beköszöntével.
Továbbá szoknyában lenni ugyan nagyon hercegnős érzés, de ha mini vagy szűkebb fazon például ceruzaszoknya akkor behúzott hassal járhatsz álló nap főleg ha reggeliztél, ebédeltél is rendesen és leülni, ülni benne , létezni szintén baromi kényelmetlen ráadásul könnyebben felfázol mert szűk szoknya alá ritkán vesz az ember nagymamabugyogót. Ha meg bővebb szabású fazon tuti rálépnek a busz vagy egyéb tömegközlekedés lépcsőjén, a tócsákba beleér a libegőlengő anyag.
Harmadik ok. Szoknyához nőies cipő vagy csizma dukál, tornacipővel keveseknek áll jól, újabb kiadás vagy nyűg a testnek.
én szeretem a miniszoknyát, de megértem, hogy kevesebben hordanak már.
tényleg kényelmetlen, hogy nem ülhetek le úgy, ahogy akarok, leguggolni sem mindig könnyű, meg lehet húzkodni, hogy ne csússzon fel nagyon. ha fúj a szél, külön öröm... :D
de ezeket leszámítva én gyakran hordok szoknyát, bár rám a stílusom miatt nem szokták szerintem a fiúk a nyálukat csorgatni :D (extrémen kinéző, egész jó testű, de nem szép arcú lány vagyok :D)
20L
Én szinte csak szoknyát, ruhákat hordok, sokkal kényelmesebb szerintem, mint a nadrág:)
Közel sem olyan macerás, mint ahogyan sokan leírták...vastagabb, jó minőségű harisnyákat kell csak venni, az ülést pedig meg lehet szokni.
Az időjárás miatt... Nyáron 10-ből 9 napon szoknya van rajtam, HA olyan helyen laknék, az egész életemet szoknyában élném le. De Mo-n ez nem így megy... télen is egy csomószor vezek fel szoknyát harisnyával meg csizmával, de mondjuk a januári fagyban azért ne várd már el... Meg nyáron is éllandóan szoknyát vagy egyberuhát hordok, de ez most nem működik. Reggel hideg van, délután már kevésbé. A harisnyához már meleg van, anélküli pedig hideg. Ha nem akarok megfagyni vagy megsülni, akkor egyszerűen nem lehet szoknyát felvenni, még várni kell vele.
17/L
csak szoknyát hordok.
nekem semmi macerát nem okoz, teljesen hozzá vagyok szokva.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!