Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces sztorik?
Sziasztok! :)
Olyan vicces/kissé kellemtlen sztorikra lennék kíváncsi, amik veletek vagy esetleg az ismerősi körötökben történt meg.
Randizás, szex közben. Vagy már épp a párkapcsolatotok alatt. Tehát bármi, ami eseztekbe jut.
Mosolyogjunk kicsit egymáson. Szép estét Mindenkinek! :)
Barátosném mesélte:
Éppen hancúroztak mikor a pali elaludt szex közben.Hát ő kiment inkább letusolt hagyta aludni a párját.Visszamegy a szobába annyit lát h a pali lehunyt szemmel prücsköli a takarót és még tele is élvezte. A csaj nem bírta felkelteni ezért a kanapén aludt.
:'D hát én ettől szörnyet haltam majdnem a röhögéstől
Előző nap 10 órát ültem a sürgősségin,úgyhogy a gyógyszerektől kómásan és kicsit bekötött kezekkel indultam útnak.
Lerobbant a villamos,úgyhogy taxiba ugrottam és ippeghogy odaértem,de ott jöttem rá,hogy nincs nálam mobil.
Ülök,tök kokin és kicsit idegesen,mikor leül elém egy lány vigyorogva.
Visszanyeltem a "Hát te meg ki a balhere vagy?" mondatot,mikor rájöttem,hogy kicsit másképpen néz ki,mint a képeken.
Sétálgattunk,teli kínos csendekkel,belementünk véletlenül egy biciklis felvonulásba,eleredt az eső,belém kötöttek miatta,majd mikor már végre hazaindultam volna,valamiért megkérdeztem,hogy "Akkor megismételjük?".
Hazafelé megálltam a pataknál,de nem ugrottam bele,de csak mert túl kevés lett volna a víz ahhoz,hogy belefulladjak :D
:'DDD
Az kellemetlen lehetett. De utólag jó sztori lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!