Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bűn az, ha maszturbálok?
Szüleim kifejezetten vallásosak, én kifejezetten nem.
Múltkor megláttak ahogy maszturbálok, azóta büntetésben tartanak.
Én hibáztam el valamit? Mit csináljak? :(
Talán gyilkosságnak vélik, pedig ez nem az. Az abortusz mondjuk már annak vehető, hiszen ott már kialakult egy élet, de a sperma addig nem élőlény, amíg meg nem termékenyít egy petesejtet, és közösen kezdenek el fejlődni.
Szóval...Hülye felfogásuk van, de vallásos embereknél emiatt lehet...Viszont nem követsz el bűnt, igen is ez létszükséglet, egy fiúnál akár még egészségügyi következményei is lehetnek, ha időnként nem 'könnyít magán' ilyen téren.
19/L
Nem normálisak már bocsánat.
Emberek vagyunk nem papok. Materiális lény,kell a testi öröm. Ezt ne vegyék el senkitől!!!
A vallás sem akarja senkitől,hogy lemondjon a földi élet javairól. ("Szerintem")
Nem bűn,csináld csak! Ne szóljanak már bele.
Én is láttam egy kisfiút a buszon. Copfos hajjal mint egy lány. Egy régi fekete fehér fényképet szorongatott a kezében,kereszt a nyakában,mellete az anyja,ugyanúgy nézett ki. A kisfiú mosolygott,próbált volna beszélgetni az édesanyjával,de le sem szarta.
És ez így nagyon NINCS RENDBEN!
Annyira látszott a srácon,hogy utálja ezt az egészet,rá van erőltetve minden.
Dönts magadról,őket meg küld el a büdös p*csába.
és milyen büntetést szabtak ki rád?
nem verheted? de hogy tudják ellenőrizni? a wc re is utánad mennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!