Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mások szerint nem illünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások szerint nem illünk össze, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Első látásra beleszerettem a páromba és ő is belém. Mindennél fontosabb nekem és nem akarok senki mást.

De borzasztóan zavar, hogy mindenki, aki együtt lát minket, vagy megmutatom neki a fotónkat azt mondja, hogy a srác nagyon csúnya és sokkal jobb pasit is találhatnék.

Nem hallgatok rájuk, mert én úgy szeretem, ahogy van (ráadásul szerintem nem is igaz, amit mondanak) és vele szeretném leélni az életem, de nagyon zavarnak mások megjegyzései és nem is az, hogy egyszer-kétszer van ilyen, hanem folyamatosan. Mit tudnék tenni, hogy ne mondjanak ilyesmiket?

2015. ápr. 22. 08:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Leugatod a "barátaidat" hogy ne szoljanak bele az életetekbe...
2015. ápr. 22. 08:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Mindig szólok nekik, hogy hagyják abba, de újra és újra előkerül és minden ismerősnek van hozzá valami negatív megjegyzése, aki először látja (mármint nem neki szemtől szemben, hanem csak nekem mondják)
2015. ápr. 22. 08:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Istenem!mennyi rossz indulatu!!nem minden a külső!!ne foglalkozz senkivel se!?sok sikert :-D
2015. ápr. 22. 08:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozom velük és nem befolyásolja azt, hogy őt szeretem, de nagyon zavar a dolog, mert úgy lenne helyes, hogy szeretettel fogadják a párom és velem együtt örülnek, hogy boldog vagyok, de ehelyett csak kapom a megjegyzéseket.
2015. ápr. 22. 08:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Ők nem barátok!?nem érdemlik meg h jo legyél velük!?sztem keress uj barátokat akik nem a küsőségekre mennek!
2015. ápr. 22. 08:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezek nem barátok, csak felszínes majmok. Semmi joguk megkérdőjelezni a választásod!
2015. ápr. 22. 09:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha ilyeneken agyalsz akkor még nagyon ostobenkó kislány vagy,egy NŐ lexarná mások véleményét!
2015. ápr. 22. 09:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Kapják be mások!
2015. ápr. 22. 13:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Adj nekik nyomatekositaskepp egy egy gyomrost vagy pofont, es mondd meg, hogy azt csinalsz, amit akarsz. A pasid ovjad a toluk valo talalkozastol. N
2015. ápr. 22. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!