Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a különbség a kettő között?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség a kettő között? A pasik miért várnak el olyat amit ők se tennének meg?

Figyelt kérdés

Nemrég kiírtam egy kérdést. Az volt a lényeg, hogy a barátom nem hajlandó borotválni az arcát egy ideje, és engem ez nagyon zavar, mert tudja nagyon jól, hogy utálok minden arcszőrzetet, és kb másfél évig nem volt egy szőrszál se, mert ha mégis az őt is zavarta, aztán egyszercsak megunta a borotválkozást...

Majdnem az összes válaszoló nekem támadt, hogy az az ő szakálla, majd ő eldönti, hogy mit akar vele, ne szóljak bele.

Viszont ha én pl a lábamat nem borotválnám le mert nekem úgy tetszik, most hogy jön a nyár, hanem bundásan mászkálnék, a korombeliek 99%-a gusztustalannak titulálna, és ha a barátom kérdezne erről, akkor itt hüledezne mindenki, hogy hogyan lehetek ilyen igénytelen, még ennyit se teszek meg a páromért, nem csoda hogy megcsal vagy elhagy.

Ez miért van? Akkor nekem miért kéne örülni annak, hogy olyat csinál amiről tudja, hogy visszataszítónak találom?

Szerintetek mekkora mértékben van "joga" beleszólni valakinek a párja külsejébe?

2015. ápr. 21. 22:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
az a baj kérdező, hogy nő vagy, és emiatt a sok forever alone, megkeseredett hímsovi fa.szkalap téged fog támadni, bármit is mondasz. szerintem jogos a felháborodásod, de engem is jól leszavaznak mindjárt. :D
2015. ápr. 22. 00:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem, az ő baja nem az, hogy nő, hanem hogy csak sírni tud.
2015. ápr. 22. 07:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Miért csak sírni tudnék? Arról nyilván nem írok ki kérdést, hogy "éppen tök jól megvagyunk a barátommal, mit szóltok?" :D NYILVÁN akkor írok ide, ha bajom van :D
2015. ápr. 22. 16:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy igazad is van,meg nem is.

Egyrészt ha ő szőrösen érzi jól magát akkor legyen szőrös.

De ha te nem szereted akkor pedig milyen paraszt,hogy ennyit sem képes érted meg tenni.

Megmondtad neki,hogy nagyon utálod? igen ennek ellenére csinálja? akkor elkéne gondolkozni,hogy van valakije aki nálad jobban "főz" és neki tetszik a szakál.Te pedig jó vagy úgy álltalában.lehet veled dugni,és még a számlákba is bele adsz...

és növessz bundát,csak hogy tudja mit érzel.

2015. máj. 3. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!