Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány kiír egy ismerkedő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány kiír egy ismerkedős kérdést, már csak megszokásból írtok rá vagy még reménykedtek, hogy valamiféle intelligencia van odaát? :D

Figyelt kérdés
És ír...
2015. ápr. 21. 19:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ilyen kérdést sem veszem komolyan, egyiknek sem írok.
2015. ápr. 21. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Én reménykedek azért, hátha.
2015. ápr. 21. 19:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg intelligencia után kutatnék, akkor valami humort keresnék a kérdésében. Egy szimpla "18/L ismerkedni?" Kérdés semmi jóval nem kecsegtet.
2015. ápr. 21. 19:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem írok ilyenekre, nem szoktak válaszolni. Nem tudom mi értelme...trollkodás?
2015. ápr. 21. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Ilyenkor nem intelligenciát kell keresni.

Talán egy kis humor (magyarul: nedvesség) akad ott.

Ezt érdemes digitálisan (magyarul: ujjal) ellenőrizni.

2015. ápr. 21. 19:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Rájöttem, hogy nincs értelme ráírni az ilyenekre. Vagy vissza sem ír vagy nem jövök be neki. Ha mégis akkor meg az ország másik felében lakik. Szóval mára már feladtam az ismerkedés ezen formáját.
2015. ápr. 21. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
A lányok is reménykednek ilyenkor, hogy a fiúnál van valami intelligencia. :D
2015. ápr. 21. 20:23
 8/10 anonim ***** válasza:
...és ők is hiába.
2015. ápr. 21. 20:28
 9/10 zoldkezetlegyszii:D válasza:
Szerintem itt is lehet ismerkedni, nem azt mondom hogy egyből össze is fogtok jönni, de ha mindenképp egy barát vagy barátnőt akarsz magadnak akkor itt is megpróbálhatod. Hidd el vannak normális lányok is itt.:) Nem kell mindnekit elítélni amig nem ismered meg.
2015. ápr. 21. 20:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem írok rá egy nőre sem, habár szökőévente egyszer-kétszer azért előfordul, de nem ismerkedési célzattal teszem.
2015. ápr. 21. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!