Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Mondanátok rólam véleményt? (Kép)
Figyelt kérdés
Semmi "ego növelés" vagy ilyesmi.. Elfogadok hideget, meleget (véleményt)..
Privátban küldöm a képet.
Kor és lakhelyet is írnàtok ha szépen kéreem? :$ :p
18/F
2015. ápr. 21. 15:50
2/23 anonim válasza:
Szia!
Nekem küldheted.
20/L Veresegyház
3/23 anonim válasza:
Ha odaírod, hogy semmi egonövelés, akkor már el is árultad, hogy egonövelés.
4/23 anonim válasza:
Ha nem perverz kép, jöhet.
15/L, Hatvan.
5/23 anonim válasza:
Enyém nagyobb ne is erölködj mazsola :)
6/23 A kérdező kommentje:
#3 Nem.. csak sokan azért tesznek ki ilyen kérdéseket..
Én a véleményekre vagyok kíváncsi, és lehet felőlem rossz is, csak kíváncsi vagyok milyennek látnak a nők ;)
2015. ápr. 21. 15:57
7/23 anonim válasza:
jobb esetben pasinak... mit akarsz még többet?
Szánalmas hogy az emberek ezen görcsölnek hogy "mit gondolnak rólam az emberek?" Ki nem szarja le? a Lényeg hogy jól érezd magad...
10/23 A kérdező kommentje:
#8 Semmi gond hogy neked nem is küldtem :')
Ne foglalkozz vele.. ;)
2015. ápr. 21. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!