Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom azt mondja, hogy "szeretlek", akkor nekem is rögtön kell mondani?
nem kell.
de azert mondj ra valamit.
mert az rosszul tud esni a masiknak.
De pont ez az, hogy szeretem és én is szoktam neki mondani, csak nem akarom, hogy egy ilyen kiürült, megszokott szöveg legyen belőle, hogy
"-Szeretlek
-Én is téged"
Hanem ha mondja, akkor nem szóval akarom neki kifejezni, hogy én is, hanem úgy, hogy a szívében is érezze :)
De én is szoktam neki mondani, de nem csak úgy automatikusan válaszolva, mikor ő mondja, hanem ha pl ülök az ölében és nézünk egymás szemébe és olyankor szoktam neki mondani, hogy pl.:
"Olyan boldog vagyok, mikor itt vagy velem, annyira szeretlek" stb. Tehát nem csak ő szokta mondogatni, de ha ő mondja, akkor nem válaszolok, hogy én is, hanem megcsókolom, vagy ilyesmi.
szerintem valahogy viszonozni kell, mert ellenkező esetben azt hiheti, hogy te azért nem reagálsz, mert nem szereted
egyébként attól nem ürül ki egy kapcsolat, hogy mondogatjátok egymásnak, hogy szeretlek
persze ettől nem is lesz tartalmas, de ártani, nem árt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!