Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretethiány miatt sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretethiány miatt sokat ölelgetem ismijeim, volt akinek ettől érezhetö reakcioja lett, félreérthette és azért? (23/L)

Figyelt kérdés
2015. ápr. 21. 08:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kell félreérteni, van, akinek annyi is elég egy merevedéshez, hogy hozzáérjen két cici, vagy úgy általában egy női test.
2015. ápr. 21. 08:08
 2/12 anonim ***** válasza:
55%

miért nem beszéled meg az "ismiddel"? Ha engem egy lány barátom megölel nem hiszem hogy csak ugy feláll a cerka... viszont barátnőmtől elég egy pajkos nézés attól merev vagyok mint Gyurcsány az elszámoltatásnál...

Szóval sanszos hogy az utána következő délután, este rád maszturbált... illetve lehet már elötte is...

2015. ápr. 21. 08:08
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez nem tudatos folyamat, úgyhogy nincs túl sok köze a reakciónak ahhoz, hogy mit gondolt az ölelésről.

Amúgy miért nem a párodra zúdítod ilyesfajta cselekedeteid?

2015. ápr. 21. 08:09
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

#2-es ez komoly? Mmint akkor ilyen párhuzam lehet?

#3-as Sokat vagyunk külön távolság és munkája miatt, de persze ö is kap :)

2015. ápr. 21. 08:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ööö... Szóval reakció=erekció? Most kezdtem el irigyelni az ismijeidet...
2015. ápr. 21. 08:15
 6/12 A kérdező kommentje:
#5 igen arra céloztam
2015. ápr. 21. 08:18
 7/12 anonim ***** válasza:
36%
A tini korosztály 13-18 éves kor között így müködik... Ha tudod hogy van olyan srác akinek bejösz de nem vagytok együtt és nem is votlatok akkor 90% annak a lehetősége, hogy egyszer biztos rád gondolt maszturbáció közben. :)
2015. ápr. 21. 08:25
 8/12 A kérdező kommentje:
#7: Hát erre nem tudom akkor mit kéne reagálni neki :D Mmint én nem kérdezek rá :D Amúgy 20 éves az ismerösöm akivel ez volt, igazából már fordult elő vele ez a helyzet máskor is, csak most eszembe jutott megkérdezni, mit gondolnak mások az okról
2015. ápr. 21. 08:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Ismijeim? Te is képviselsz egy szintet. Gratulálok!
2015. ápr. 21. 09:02
 10/12 A kérdező kommentje:
kedves Kinga, ha ez a legnagyobb bajod, gratulálok :) A szám a neved mögött valószínűleg a korod, hogy ezen kiakadsz :D
2015. ápr. 21. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!