Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha boxert hordok lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha boxert hordok lány létemre?

Figyelt kérdés

20L vagyok, és valahogy nem vagyok kibékülve a női fehérneműkkel :) Van jópár darabom, de neeem ... Nem érzem, hogy a tangabugyi bármire is jó lenne, franciabugyi pedig kidörzsöli az ágyékomat ...

Vettem néhány testhez álló, feszülős boxert. Kifejezetten kényelmes! :D Sokkal jobbnak, és szabadabbnak érzem magam bennük.

Fiúk, férfiak, ti mit szóltok ehhez? Illetve lányokat kedvelő lányok? :3

2015. ápr. 20. 11:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lehet lelankadna a brém, ha meglátnálak férfi boxerben.
2015. ápr. 20. 12:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb, mintha kecskeszakállt viselnél.
2015. ápr. 20. 12:17
 13/15 anonim ***** válasza:

hát ja szerintem elég gáz

vegyél varrás nélküli pamutbugyit, ne szar műszálasokat

2015. ápr. 20. 12:45
 14/15 anonim ***** válasza:

hát szerintem ez nagyon gáz 20 éves lány létedre. és a strandon milyen fürdőruhát hordasz, ott is férfi fürdőnadrágot?

meg szerintem ez kicsit igénytelenség is, hogy ennyie nem foglalkozol a kinézettel, nem te vagy az egyedüli nő, és mindenki azért kibírja valahogy...szerintem pedig próbálj meg váltani, hozzászokni a nőiesebb darabokhoz, mert ha egyszer lesz barátod, szerintem tetszeni szeretnél neki, és elcsábítani minden nap, amihez ki kell használi a női test szépségeit

2015. ápr. 20. 12:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Belevaló kiscsaj lehetsz! :) ha neked kényelmes hordd bátran! Engem nem zavarna! :)

24 F

2015. ápr. 20. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!