Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányt sírt a videón, amit csináltam neki, az mit jelent?
Figyelt kérdés
az a baj hogy 3év alatt nem láttam sírni, de amikor megláttam én is elkezdtem......
(csak úgy csináltam neki egy videót semmi extra)
2015. ápr. 20. 08:13
2/10 anonim válasza:
Meghatodott, mely erzelmeket, emlekeket valtott ki belole.
3/10 anonim válasza:
Szex videó az elmúlt 3 év feledhetetlen alakításai?
4/10 anonim válasza:
azt, hogy sírt örömébe
.
vagy
..
..
olyanyira utál, hogy már sírnia kellett, hogy egy ilyen ember csinált neki egy filmet és ennél lejjebb nincs neki.
6/10 anonim válasza:
Talan kis eséllyel meghatódott, vagy sokkal nagyobb eséllyel olyan csúnya volt h nem tetszett néki.
7/10 anonim válasza:
A lányok bármikor tudnak sírni, így aztán bármi lehetett az oka.
9/10 anonim válasza:
Ha a videon kiverted és ő attól sírt, az nem sok jót jelent...
10/10 A kérdező kommentje:
szeretem a trollokat, de amúgy komoly a kérdés :D
2015. ápr. 20. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!