Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért nem fogadják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem fogadják el a visszautasítást és azt hogy nincs esélyük? Minek próbálkoznak tovább?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 13:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
45%

Pacsi 8#-as!

Az össze ilyent kicsinálom én is. :)

2015. ápr. 19. 13:22
 12/22 anonim ***** válasza:
97%

Vannak lányok akik direkt mondanak nemet, mert ezzel tesztelik a srácot, hogy komolyan gondolja-e. Nah ez egy nagy baromság, de vannak srácok akik ezért nyomulnak tovább, mert azt hiszik csak teszteled őket, azzal, hogy nem-et mondasz.

Amúgy szerintem meg ha valaki nemet mond akkor hagyni kell a fenébe, sőt ha látszik a lányon, hogy nem lelkesedik az ismerkedésért, akkor is hagyni kell. Majd lesz olyan aki, akar is ismerkedni. Akik meg játszmáznak megszívták, én nem játszok velük ilyen hülyeségeket.

2015. ápr. 19. 13:25
 13/22 Interferencia ***** válasza:
Nekem személy szerint egyszer. :D De nem is magamra gondoltam, hanem arra, amit látok/hallok másoktól.
2015. ápr. 19. 13:25
 14/22 anonim ***** válasza:

Nagy pacsi #12-nek!

Ha igazat mond, és tényleg "nem", akkor úgysincs esély.

Ha csak húzásból mondja, hogy "nem", akkor pedig elmehet, mert csak egy álságos személy, aki csak szórakozik a másikkal.

2015. ápr. 19. 13:30
 15/22 A kérdező kommentje:
8-as: remélem kislányod lesz, és majd más is így vélekedik róla hogy kiahsználja:))) de úgy se lesz gyereked mert ilyen lúzertől nem kell gyerek senkinek, nem kell szaporítani a fajtád drágaságom :*
2015. ápr. 19. 13:37
 16/22 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező egy nagyképű r*banc! Sok esetben az életük lehetőségét hagyják ki egy elutasitott pasival. De mire rá jönnek hogy tévedtek addigra már a pasi fogja megutálni!
2015. ápr. 19. 13:48
 17/22 anonim ***** válasza:
20%
Kérdező!Fejezd már be ezt a "lúzerezést", meg "vesztesezést". Mit képzelsz magadról? Te annyira tökéletes vagy, hogy látatlanban megítélsz másokat? Nézz már széjjel magad körül gyerek!
2015. ápr. 19. 13:50
 18/22 anonim ***** válasza:
93%
A nok miert nem adjak fel, amikor egy hatarozott nem a valaszom? Ugyanez, csak pepitaba. Azert, mert nagyon bejon nekik az illeto, es remenykednek, hatha meggondolja magat idovel. Volt mar ilyenre pelda a tortenelemben, am ritka, mint a gazdag etióp.
2015. ápr. 19. 14:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Leszophatsz! Szemét kis p*csa lehetsz!
2015. ápr. 19. 16:44
 20/22 anonim ***** válasza:
17%
Én feladtam, 3 éve sz@om le a nőket. A 98%uk ugyanolyan idióta 3,14csa mint a kérdező. Felesleges rájuk időt pocsékolni!
2015. ápr. 19. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!