Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet túllenni viszonza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túllenni viszonzatlan szerelmen?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj, és megkeseríti az életemet :'( Nincs egy barátom se, aki mellettem állna, nincs senki :'(
2015. ápr. 19. 00:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
elején még beszéltem vele, de aztán rájöttem, hogy csak egyre jobban megszeretem, és így egyre jobban fáj, és nem láttam értelmét... megbeszéltem vele, hogy szakítsunk meg minden kapcsolatot :S de most 1 hónap után mégjobban fáj :'(
2015. ápr. 19. 01:37
 12/20 anonim ***** válasza:

Fog is, ez teljesen normális. Elvégre szeretted. Amire figyelj, hogy messzire kerüld el a depressziót, mert az aztán tönkre tud vágni rendesen. Egyébként ne akard hirtelen elfelejteni, mivel ez egy hosszú folyamat, ami sok kitartást igényel. Nekem például legutóbb 3 hónapig tartott.

A dolog kulcsa, hogy erősnek kell lenned. Ez csak akkor fog sikerülni, ha Te azt akarod. Másképp írhatok én itt regényeket, lehet 1.000.000 igaz barátod, és szerethet valaki más, nem fogsz tudni szabadulni.

2015. ápr. 19. 01:48
 13/20 A kérdező kommentje:

depressziós nem tudok már lenni :)))))))

az a baj, hogy nem igazán tudom akarni elfelejteni, mert kb sehogy nem tudom boldognak látni magamat, csak vele :S NAGYON HIÁNYZIIK :'o Szükségem van Rá :'(

2015. ápr. 19. 01:58
 14/20 anonim ***** válasza:

Ezt a gondolatot kéne kizárnod mindenképp. Lehet, hogy Te úgy érzed, vele tudnál csak boldog lenni, de Ő nem ezt érzi. Sejtem, hogy mennyire hiányzik, viszont ez mindaddig így is lesz, míg érzel iránta bármit is. Ezért lenne fontos, hogy kis lépésekkel, de próbálj haladni. Csodák nem történnek, és az ember nem felejt egyik napról a másikra. És nem, nincs szükséged rá. Pont, hogy nincs rá szükséged.

Gondolj bele. Ha nem engeded el, mi lesz a vége?

- Ha kierőszakolsz egy próbálkozást, Ő attól még nem lesz boldog, és a végén neked fog fájni.

- Esélyt sem kapsz, és továbbra is minden nap rá fogsz vágyni, holott tudod, hogy ez esélytelen.

- Addig vársz, míg nem robban a bomba, és valamelyikőtök nem teszi tönkre teljesen a másikat.

- Addig folytatod, míg teljesen tönkre nem mész, és onnantól kezdve a jövődet is tönkreteszed.

Egyik út sem járható, és olyan lehetőség nincs, hogy majd meggondolja magát. Csak egy út van, ami Neked jó, és követned kell. Ez pedig a felejtés.

2015. ápr. 19. 02:16
 15/20 A kérdező kommentje:
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
2015. ápr. 19. 02:19
 16/20 A kérdező kommentje:

lehetek még barátságban vele egyszer?

MUSZÁJ

mert olyat tett értem!!! amit egy életen keresztül sem fogok tudni meghálálni. kár, hogy jött ez a szerelemszar, és elrontott mindent :'((((((((((

2015. ápr. 19. 02:24
 17/20 A kérdező kommentje:
😭😭😭😭😭
2015. ápr. 19. 02:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Persze, de azzal várj néhány évet. Ehhez nincs közöm, de ha jól sejtem, még eléggé fiatalok lehettek mindketten. Ha ez igaz, akkor még nagyon sok időtök lesz barátkozni. Bár ezzel óvatosan, mert ha az ember egyszer érzett valamit valaki iránt, annak nyoma marad. Egyébként az, hogy tett valamit, nem jelenti azt, hogy Te tartozol neki bármivel is. Egy kivétel van, az pedig az, hogy ha úgy adódik, Te is segítesz neki. Ez sem kötelező, csak amolyan illem.
2015. ápr. 19. 02:32
 19/20 A kérdező kommentje:
Én érzem így, hogy tartozom neki. Nagyon sokat adott nekem 😭 olyan segítséget, amire nagyon szükségem volt, amire nagyon vágytam.
2015. ápr. 19. 02:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha ő nem akar találkozni veled azzal mindent elmondott.felejtsd el!
2015. ápr. 19. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!