Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túllenni viszonzatlan szerelmen?
Fog is, ez teljesen normális. Elvégre szeretted. Amire figyelj, hogy messzire kerüld el a depressziót, mert az aztán tönkre tud vágni rendesen. Egyébként ne akard hirtelen elfelejteni, mivel ez egy hosszú folyamat, ami sok kitartást igényel. Nekem például legutóbb 3 hónapig tartott.
A dolog kulcsa, hogy erősnek kell lenned. Ez csak akkor fog sikerülni, ha Te azt akarod. Másképp írhatok én itt regényeket, lehet 1.000.000 igaz barátod, és szerethet valaki más, nem fogsz tudni szabadulni.
depressziós nem tudok már lenni :)))))))
az a baj, hogy nem igazán tudom akarni elfelejteni, mert kb sehogy nem tudom boldognak látni magamat, csak vele :S NAGYON HIÁNYZIIK :'o Szükségem van Rá :'(
Ezt a gondolatot kéne kizárnod mindenképp. Lehet, hogy Te úgy érzed, vele tudnál csak boldog lenni, de Ő nem ezt érzi. Sejtem, hogy mennyire hiányzik, viszont ez mindaddig így is lesz, míg érzel iránta bármit is. Ezért lenne fontos, hogy kis lépésekkel, de próbálj haladni. Csodák nem történnek, és az ember nem felejt egyik napról a másikra. És nem, nincs szükséged rá. Pont, hogy nincs rá szükséged.
Gondolj bele. Ha nem engeded el, mi lesz a vége?
- Ha kierőszakolsz egy próbálkozást, Ő attól még nem lesz boldog, és a végén neked fog fájni.
- Esélyt sem kapsz, és továbbra is minden nap rá fogsz vágyni, holott tudod, hogy ez esélytelen.
- Addig vársz, míg nem robban a bomba, és valamelyikőtök nem teszi tönkre teljesen a másikat.
- Addig folytatod, míg teljesen tönkre nem mész, és onnantól kezdve a jövődet is tönkreteszed.
Egyik út sem járható, és olyan lehetőség nincs, hogy majd meggondolja magát. Csak egy út van, ami Neked jó, és követned kell. Ez pedig a felejtés.
lehetek még barátságban vele egyszer?
MUSZÁJ
mert olyat tett értem!!! amit egy életen keresztül sem fogok tudni meghálálni. kár, hogy jött ez a szerelemszar, és elrontott mindent :'((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!