Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lennék? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Szerelmes lettem az egyik barátnőmbe. Furcsa volt ez nekem először, de már kezdem megszokni. És mostanában a lányokat sokkal jobban megnézem, mint ezelőtt. Addig fajult ez, hogy ki tudom jelenteni, van lány ideálom (viszont az meg fiús, akár tomboy, esetleg rocker vagy valami kemény). Mostanában fiúkon nem is szoktam gondolkozni. Ha elképzelem a tökéletes kapcsolatot, általában lánnyal ábrándozok. Ugye ez csak valami kamaszos "zavarodás"? Mert elég fiatalka vagyok még... Vagy jobb, ha elkönyvelem magam leszbikusnak?
13/L
2015. ápr. 18. 23:10
2/3 anonim válasza:
csak kamaszodsz... ilyenkor mindenbe szerelmes vagy aki nem te vagy... Jövöre a pasitanárodról fogsz ábrándozni egy év mulva a szöke hercegről, három év mulva meg a fehér lováról... :D
3/3 A kérdező kommentje:
Második, ezen röhögtem xD amúgy a fehér paciról már álmodoztam sokat *-*
2015. ápr. 18. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!