Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha a asrác azt mondta h nem akar perverznek tűnni ezért nem kér tőlem semmit?
Figyelt kérdés
mondtam neki h kérhet tőlem akrámit erre azt mondta hogy nem akar perverznek tűnni.2010. febr. 20. 22:14
11/14 anonim válasza:
19:13 vagyok.
Lehet, hogy még nincs szex, de ha perverz fantáziái vannak, akkor azt jó lenne megbeszélni. Nehogy akkor derüljön ki, mikor már hónapok óta jártok, hogy ő egy durva szado-mazo dolgot szeretne tőled.
Bár még az is eszembe jutott, hogy lehet azért nem akarja elmondani, hogy nehogy elijesszen maga mellől. De akkor minek hangoztatja, hogy ilyen gondolatai vannak?
Ha tényleg annyira durva, mint ahogy ő azt beadja, akkor én a helyében hallgatnék.
12/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Még az is lehet, hogy a kíváncsiságod szeretné felkelteni.
14/14 anonim válasza:
hu én kíváncsi vagyok.. addig faggatnám amíg el nem mondja.. pl mond azt h nem 'fogsz rá furán nézni, de ha nem tudod h miről van szó akkor nincs is esélye arra h megkapja, ha pedig nem tetszik akkor megmondod..'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!