Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, igaz hogy az ennyire izmos fiúk nem jönnek be?
Figyelt kérdés
Sokaktól hallottam hogy ha ennyire izmos akkor már gusztustalan meg ilyenek.Tényleg igy lenne?
Szerintem ilyen testfelépítéssel semmi gond nincs, amíg nincs szét koxolva az ember
2015. ápr. 18. 22:58
11/32 anonim válasza:
Csajok, lássuk be, azért elviselnénk vele egy éjszakát!;)
13/32 A kérdező kommentje:
persze, értem én
2015. ápr. 18. 23:02
14/32 anonim válasza:
Igaz, egyáltalán nem tetszik a képen lévő srác.
15/32 A kérdező kommentje:
Azt meg hogy nem izmos ne akard már bemagyarázni, attól hogy nem cseszi el a szervezetét szteroidokkal és naturálba ilyen jol néz ki.... szeretnél te :D
2015. ápr. 18. 23:05
16/32 anonim válasza:
Hát hogy néz már ki...nekem inkább egy egyszerű pasi kéne, valahogy ez nem jön be.
17/32 anonim válasza:
Nekem tetszik. Ez is, meg a mackós is. :) Volt már ilyen és olyan párom is.
18/32 A kérdező kommentje:
és a pocakosba, vékonyba mit szerettek?
2015. ápr. 18. 23:07
19/32 anonim válasza:
Szerintem esztétikusabb, természetesebb az olyan alkat, egyszerűen jobban tetszik ha ránézek. Az olyan test tetszik a legjobban ami nincs elhízva, de egy kis hasa azért van. :) + legyen rajta szőr is mert anélkül szerintem iszonyú férfiatlan valaki.
20/32 anonim válasza:
Ez nem izmos? Hulyek vagytok? A synthol,danabol,szterioid az azizom??? Nezzetek meg van meg pl lazar novovic...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!