Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Mit csinaljak, hogy ne legyek irigy azokra akiknek van parkapcsolata?
Figyelt kérdés
Menekuljek a tanulasba es a sportba?
22
2015. ápr. 18. 22:45
11/29 A kérdező kommentje:
Atok ul rajtam:/
2015. ápr. 18. 22:50
12/29 anonim válasza:
Na kezdődik... Milyen átok? Rókatündér vagy?
Most komolyan.. mi baj?
13/29 A kérdező kommentje:
De tenyleg szerintem engem megatkoztak. Ez a baj, ti kerdeztetek...
2015. ápr. 18. 22:53
14/29 anonim válasza:
látom okos itt mindenki. Ismerkedni baromi nehéz dolog és sokszor még ha törekszel is rá, sosem sikerül.
15/29 A kérdező kommentje:
Lehet megtanulok integralni, sosem ment.
2015. ápr. 18. 22:53
16/29 anonim válasza:
Adsz normális választ vagy sem? Félsz ismerkedni? Senkinek sem kellesz? Mindig elkezdődik a kapcsolat, de aztán 2 hét után dobnak?
MI A BAJ??
17/29 anonim válasza:
Nem, ismerkedni nem nehéz..onnan tovább lépni nem egyszerű, de ismerkedni nem nehéz.
18/29 A kérdező kommentje:
Felek ismerkedni, nemreg raktam le a nyugtatokat.
2015. ápr. 18. 22:55
19/29 anonim válasza:
És hogy szeretnél kitörni egyből? Próbálkozni kell.
20/29 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek senkit, csak irigy vagyok. Mikor minden csaj ismerosom fiukrol beszel akkor ugy erzem magam, mint egy downkoros.
2015. ápr. 18. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!