Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha szoknyában járok megbámulnak?
És nem mini, mert tisztában vagyok az adottságaimmal
kellemes térdig érő kék, vagy árnyalatai, kicsit bő, szóval ez a tipikus lenge szoknya
nyilván szépek a lábaim, mert futok, erre büszke is vagyok
De egyszerűen rühellem, zavar, hogy mindenki megnéz, mintha nem lenne természetes a szoknya
Tudom kicsit furcsa, de én sokszor azért nem járok szoknyában, mert előre rosszul vagyok, hogy ahol járok minden szem rám szegeződik, szeretek a középpontban lenni, de ez nagyon idegesít
Érezd jól magad tőle.
Most sikerült úgy leírnod, hogy azt kívánom, bárcsak látnálak egyszer az utcán :)
Persze, az jó ha a fiú aki udvarol megnéz, és szépnek talál
Viszont rühellem ha megnéznek, amúgy az utcán
egyszerűen rossz, nekem is sok barátnőm krvára alacsony és minit vesz fel, hogy megnézzék, nyilván
ha meg megnézik, akkor meg hlye fszok
de én azért veszem, mert kényelmes
Persze, megint más, ha primitív, bunkó módon néznek. Az tényleg lehet kellemetlen érzés.
De én kifejezetten örülök annak, ha egy szép lányt látok. Jó gyönyörködni bennetek :)
A szoknya nekem a legkényelmesebb
és azért döntök inkább a szoknya mellet, mert szeretném tartani a régi szokásokat, miszerint a nők legtöbb idejükben szoknyában járnak
Szoknyában megbámulnak?
Milyen nemű is vagy?
igy is ugy is megneznek a fiuk.
no = lyuk. foleg igy tavasszal.
ha zavar. akkor ne jarj szoknyaba.
ha a kenyelem fontos. akkot sz*rd le hogy neznek vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!