Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorisok! Miért nem egy pohár sör vagy bambi mellett markolásszátok jelenleg a szerelmetek kezét valami kocsmában?
Az egyiknek sikerül, a másiknak nem.
A sors olykor nem tudja mit akar.
Az egyiknek kiderül, s a Nap fénylik fel.
A másiknak nem jut csak zivatar.
Az én szívem nem sejti mi a csók és napsugár,
Mert nékem nincs senkim ki szívdobogva hazavár.
Az egyiknek sikerül, a másiknak nem.
A sors olykor nem tudja mit akar.
Mert a szerelmem éppen a vacsorát süti a konyhában.
Te amúgy egy kocsmából írtad ki ezt a kérdést egy kézzel, miközben a másikkal a szerelmedét markolászod? :-)
Nincs most kivel bemenni, valamint a sörnek, vagyis a szerelmemnek nincs keze :D
Komolyra fordítva a szót, tényleg jó lenne kiülni a Tisza-partra egy lánnyal és egy üveg borral, aztán iszogatnánk és dumálgatnánk meg minden, csak jelenleg nincs erre lány.
Meg mentem volna be ma amúgy is iszogatni, de nem ér rá senki, egyedül meg szar. Na mindegy, majd legközelebb
19F
Távkapcsolat. Kiszabott távkapcsolat.
(Ha meg elérhető közelségben lenne, elhiheted, hogy jobb dolgunk is lenne, mint a kocsmában ülni ;))
csatlakozom a 18-ashoz.
A pasim épp 200 km-re van.
Kocsmába egyedül nem megyek, ja.. azt meg el is felejtettem, hogy vidéken normális szórakozóhelyet találni............
ez olyannyira vidék, hogy "alkesz-kocsma" van csak közel..szórakozóhely, normálisabb az olyan 60 km :D
Szóval, élek itt, remete magányomban..még jó, hogy 2015-re a zinternet betört a falvakba is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!