Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MSN-en ismerkedés és csajozás/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MSN-en ismerkedés és csajozás/pasizás? Vannak itt olyanok akik még ott ismerkedtek? Emlékeztek rá?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 17. 21:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
# 6 mikor még nem volt fránya facebook, azaz volt de nem volt annyira felkapva(Magyarországon), és különböző magyar közösségi oldalak versengtek egymással myvip iwiwi, ahova csak a jampi emberek voltak regisztrálva mert ők kaptak meghívót. MSNél egyedi hang beállítás, mikor valakitől üzenetet kapsz, és nagy böfögés anyád ideges és a szomszéd szobából ordibál át, felbecsülhetetlen.
2015. ápr. 17. 22:01
 12/18 A kérdező kommentje:

Emlékszem senki nem akart face-t mert hogy angol nyelvű volt még akkor. Csak myvip meg iwiw volt a menő :D

Na meg volt Honfoglaló ott is ismerkedés. Szép idők:)

2015. ápr. 17. 22:07
 13/18 anonim ***** válasza:
jaja régi szép idők mikor először egy dagadt csaj mutogatta magát nekem msn-en keresztül :D
2015. ápr. 17. 22:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Emlékszem. 2009 környékén felregisztráltam fészre, de kb még senkinek se volt, mondom akkor vissza msn-re. Rá egy pár évre indult be az fb... :D
2015. ápr. 17. 22:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

# 12

Honfogaló tényleg jó volt, addig még nem lett túlmodernizált kaki, gyűjtöttél aranytallérokat, és utána abból tudtál licitálni különböző termékekre. Meg 1-2 baráttal össze játszva, jó volt idegeneket elverni. :P

2015. ápr. 17. 22:18
 16/18 anonim ***** válasza:
*Honfoglaló
2015. ápr. 17. 22:18
 17/18 A kérdező kommentje:

15: Jaja! Mi idők voltak azok!

De hát engem ott is néha bannoltak a beszélgetésből, mert mikor veszítettem csúnya szavakkal illettem a játékos társakat.:D

2015. ápr. 17. 22:42
 18/18 anonim ***** válasza:

17. időnként velem is előfordult ilyesmi.

meg suliba infóirán, a P2es gépeken ment a honfoglaló, még a tanár nyomta az anyagot. :P

2015. ápr. 18. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!