Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyors kérdés! Melyik blúzban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyors kérdés! Melyik blúzban menjek a bulira?

Figyelt kérdés

A szürke nadrág, és fekete cipő biztos. Fekete ing vagy fekete magasnyakú blúz?

1. [link]

2. [link]

1. [link]

2. [link]

2015. ápr. 17. 21:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Azt a cipőt felejtsd el, de amúgy a második. :)
2015. ápr. 17. 21:54
 22/23 anonim ***** válasza:
Bulizni?? Hat ebben inkabb templomba... Az ing log rajtad, a garbo meg ugye csak egy rossz vicc? Na meg az a sportcipo... 😃
2015. ápr. 17. 22:05
 23/23 A kérdező kommentje:
xD Figyelj, nekem soha nem az a célom, hogy megrakassam magam, és a ruhák, szoknyák, stb. nem érdekelnek, "túl maradi" vagyok én ahhoz, hogy olyanokat viseljek! :) A színeket illetően megnyugodhatsz, szoktam fehéret és más világosabb színeket is viselni, de most a kérdésben 2 opciót tettem fel, mert úgy döntöttem, hogy ma ilyenben megyek. Ja, és bulikba sem olyankoba járok, ahol az emberek magassarkúban és ruhákban járnak, komplett idiótának lenne nézve az olyan... Csak úgy mellékesen
2015. ápr. 17. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!