Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan hogy irreálisan sokat gondoltok olyanra akit nem is ismertek (. )?
Figyelt kérdés
Pl. van egy lány suliban, csak a folyosón szoktam látni de gyakran néz mikor szembemegyek vele. Nem tudok néha másra gondolni, pedig nem szoktam ilyen fantáziákat "kergetni". Persze az is közrejátszhat hogy eléggé magányosnak érzem magam.
Na szóval ez mennyire normális, vagy csak én vagyok ilyen bolond? Veletek volt már ilyen? Lányok, veletek volt már ilyen? Hangsúlyozom hogy egyáltalán nem ismerem.
2015. ápr. 17. 21:26
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen természetes.
2/3 anonim válasza:
Volt már ilyen, habár bemutatkozás szinten ismerem az illetőt. 20l
3/3 anonim válasza:
igen, velem is volt már ilyen
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!