Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oroszlán nő + Skorpió férfi kapcsolat?
Figyelt kérdés
Ismersz olyat,vagy mit gondolsz róla?2010. febr. 20. 19:31
1/9 anonim válasza:
sztem az oroszlán egyből benyelné a skorpiót bár lehet hogy a skorpió előbb megcsípné az oroszlánt..
ugyan haggyuk már ezt a horoszkópos baromságot...
2/9 anonim válasza:
Azért nem kéne ilyet a horoszkópra bízni. Mindenki más és más, hülyeség hogy ez és ez összeillik... vagy nem illik.
3/9 anonim válasza:
Szerintem elég "veszekedős" kapcsolat lenne. De ne ez alapján dönts. Egy ember jellemét nemcsak a horoszkópja határozza meg. :)
4/9 anonim válasza:
mindig van egy két elvetelmült aki ilyesmit kérdez. erre van a google nagycsomó idióta asztrológiai párosítást találhatsz ott, hasznos rendkívül.
5/9 anonim válasza:
ne a horoszkóp alapján dönts az csupa kapu már bocsi
6/9 anonim válasza:
Nem hiszek benne.De oroszlán ff és skorpió nő így élünk tíz éve.Remekül megvagyunk,ha az oroszlán nem vadászik,askorpió nem szúr semmiért.
7/9 anonim válasza:
Szerintem az ilyen embereknek óvakodni kéne a szextől. De az a baj, hogy szaporodnak, és hülyül az emberiség...
20f
8/9 anonim válasza:
Oroszlán lány vagyok, és gyűlölöm a skorpió fiúkat. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!