Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik lányt választanátok?
Én az okosat választanám, mivel a szépsége úgyis magától jön, ha jól érzem magam vele. És mivel számomra ez egy átlagos lányt is széppé tesz (a szememben legalábbis), egyértelműen inkább okos legyen mint szép.
De ha a kettő együtt jön, mint ahogy a kérdező is értette, úgy a legjobb.
De nem értitek, hogy a szép is okos?
Nincs kép, ez csak elmélet.
4-es, még mindig nem értelek, ha olyan tulajdonságokkal van felruházv a lány, amilyenekkel akarod, ilyet nyilván nem tenne. Ha pedig ezt annyira figyelmen kívül akarod hagyni, miért gondolod, hogy a szebb lépne félre? Ugyanakkora valószínűséggel teheti ezt meg a másik lány is.
Rendben, akkor másféleképpen közelítem a dolgot...
Ha tegyük fel, hogy egy buliban vagyunk és ott ismerem meg az említett két lányt és tegyük fel nekem is az a szebb lány, akit te is szebbnek tartasz (szépség relatív), akkor nyilván azon a lányon akadna meg a szemem és próbálnám becserkészni. Ha tegyük fel összejön a dolog, akkor nyilván elkönyvelem könnyen kaphatónak, ha meg látom, hogy nincs meg a vibrálás nekem hideg kő nem kell, majd más felolvasztja, ha akarja.
Ha mindkettőt ismerem, akkor viszont azt választom, amelyikkel jobban érzem magam és akire többet gondolok ha nincs velem, ilyenkor már a szépség és az okosság már nem is érdekel.
Remélem ebbe már nem kötsz bele. :D
Nem, ebbe nem kötök bele, de először nem ezt mondtad :D
Leszögezted, hogy az okosabb kell, mert a szebb biztosan 1 r*b@nc (amit ebben a kommentedben is hangoztattál, de inkább már nem mondok semmit, úgy sem leszünk egy véleményen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!