Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknál miért divat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknál miért divat az állandó köpködés?

Figyelt kérdés
Tiszta gusztustalan hogy köpködnek minden fél percbe mint a permetező.Miért csinálják ezt?
2015. ápr. 16. 18:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb,egészségesebb kicsapni a taknyot a földre, mint magunkal hordozni egy zsebkendőben.
2015. ápr. 16. 18:27
 12/24 anonim ***** válasza:
9%
68% LEKÖPLEK!
2015. ápr. 16. 18:28
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem az én környezetemben vannak ilyenek. Ma megfigyeltem jó pár 20 év körüli fiút mindd köpködött mint egy rossz láma..Ennyi erővel ha esznek azt miért nem köpik ki?
2015. ápr. 16. 18:31
 14/24 anonim ***** válasza:
az általános iskolások úgy látnak magukat vagánynak ha olyat tesznek ami valakit biztosan zavar, és leszarhatják a véleményét. a lényeg h leszarják hogy neked ez nem tetszik.
2015. ápr. 16. 18:32
 15/24 anonim ***** válasza:
gondolom falusi vagy
2015. ápr. 16. 18:36
 16/24 anonim ***** válasza:
Hát én ezt nem igazán látom, lehet h valami retardált környéken élsz de errefelé ezt nem csinálják.
2015. ápr. 16. 18:36
 17/24 anonim ***** válasza:

Divat?

Max. az igénytelen taj parasztoknál.

2015. ápr. 16. 18:38
 18/24 anonim válasza:
Én nem szoktam köpködni, mert gusztustalan dolog. Egyszer haverral megyek haza kérdi, hogy miért nem köpök, köptem egyet aztán elszégyelltem magam, hogy miért köptem. De szerintem akik köpdösnek azokat nem nevelték meg normálisan.
2015. ápr. 16. 18:41
 19/24 anonim ***** válasza:
Én csak akkor szoktam, ha érzem h van valami a torkomon, amitől jobb megszabadulni és mondjuk nincs nálam zsepi..
2015. ápr. 16. 18:41
 20/24 anonim ***** válasza:
nem divat. büdös bunkó parasztok csinálják ezt, gyakran látom én is. Kaposváron leszállsz a buszról, és nem látsz mást, mint h tiszta nyál, meg hányás minden. persze ez egy másik népcsoport, szerencsére nálunk mások a hagyományok :)
2015. ápr. 16. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!