Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány az iskolában aki teszik. De nem tudom hogy kéne megismernem és elérnem hogy össze jöjjünk. Mit csináljak? Szöveg a leírásban.
Figyelt kérdés
Szóval, van egy lány az iskolában... Szeptember óta eléggé meg tetszett nekem... Majdhogynem szerelmes vagyok bele.. Ő pont ideál nekem. És én eléggé visszahúzódó vagyok és ő is..
Mindig a 3 barátnőjével beszélget a szünetekben. És ezért nem nagyon tudok vele beszélni. Mit tegyek hogy meg tudjam ismerni ? Csak látásról ismerjük egymást.
2015. ápr. 15. 20:50
12/14 A kérdező kommentje:
Igen igaz. És 14 vagyok :D És te mennyi vagy hogy ilyen jó ötleteket adsz ? :D
2015. ápr. 15. 21:55
14/14 A kérdező kommentje:
Neved ? Beszélünk Facen ? :D
2015. ápr. 15. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!